Szafi Reform Kókusz Tejpor 250 G

Szafi Reform Kókusz Tejpor 250 G

Raktáron

Tejmentes, növényi tejhelyettesítő italhoz használható por.

2 725 Ft
egységár: 10,9 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564152742
Márka:Szafi
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Reform Kókusz Tejpor 250 G Részletes leírás

Tejmentes, növényi tejhelyettesítő italhoz használható por. A kókusz italporból víz hozzáadásával pillanatok alatt készíthetünk kókusz italt, ami alternatívát adhat a tehéntejre, tejallergiások és vegánok számára is. Kókusz ital készítése: Ízlés szerint, kb. 1-2 teáskanál kókusz italport keverjen el 2-3 dl meleg vízben. Összetevők: Kókuszdió (85,2%), tápióka szirup, emulgeáló szerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, dikálium-foszfát), csomósodást gátló anyag (kovasav).

A kókusz italporból víz hozzáadásával pillanatok alatt készíthető kókusz ital, ami alternatívát adhat a tehéntejre, tejallergiások és vegánok számára is.

Kókuszital készítése: Ízlés szerint, kb. 1-2 teáskanál kókusz italpor keverjen el 2-3 dl meleg vízben.

Átlagos tápérték
100g termékben
Energia
2304 kJ (576 kcal)
Zsír:
38,2 g
 - amelyből telített zsírsavak
35,0 g
Szénhidrát: 56,6 g
 - amelyből cukrok 19,5 g
Rost 0 g
Fehérje 1,7 g
Só 0,07 g

Az adatok tájékoztató jellegűek!

Összetevők: Kókuszdió (85,2%), tápióka szirup, emulgeáló szerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, dikálium-foszfát), csomósodást gátló anyag (kovasav).

Szafi Reform Kókusz Tejpor 250 G Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.