The Bridge Bio Mogyorós Rizsital 1000 Ml

The Bridge Bio Mogyorós Rizsital 1000 Ml

Raktáron

Ajánljuk kávéhoz, teához, müzlihez, turmixhoz vagy akár sütéshez, főzéshez is. Hidegen és melegen egyaránt kitűnő ízű. .

1 292 Ft
egységár: 1,29 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8019428007098
Márka:The Bridge
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Bridge Bio Mogyorós Rizsital 1000 Ml Részletes leírás

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó mogyorókrémmel ízesített rizs alapú ital, amely kiváló alternatívája az állati eredetű valamint szója alapú tejtermékeknek.

A termék egyedülálló, szabadalmaztatott gyártási folyamatban készül.

Összetevők:hegyi forrásvíz**, olasz rizs* (17%), mogyorókrém* (3%), alma koncentrátum*, hidegen sajtolt napraforgó* és pórsáfrány olaj*, tengeri só.
*organikus gazdálkodásból.

The Bridge Bio Mogyorós Rizsital 1000 Ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

The Bridge Bio Mogyorós Rizsital 1000 Ml Összetevők

forrásvíz, olasz rizs (17%), mogyoró krém (3%), sűrített almalé, napraforgóolaj, hidegen sajtolt sáfrány olaj, tengeri só

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.