Cornito gluténmentes tészta színes orsó 200 g

Cornito gluténmentes tészta színes orsó 200 g

Raktáron

Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes, tojásmentes, tejmentes.

493 Ft
egységár: 493 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997849100419
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cornito gluténmentes tészta színes orsó 200 g Részletes leírás

Cornito, Tóthék tésztája száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica alapanyagnak köszönhetően szép sárga, és az állagát főzés után is kiválóan megtartja.

Főzési tanács:Tegyük a tésztát forrásban lévő kb. tízszeres mennyiségű, enyhén sós vízbe. Az újra forrástól számítva, óvatosan keverve a tészta vastagságától függően 5-10 percig főzzük

Fogyaszthatják: lisztérzékenyek, tojásérzékenyek, tejcukorérzékenyek, szójaérzékenyek, vesebetegek. Tojást nem tartalmaz , így koleszterinmentes.

Összetevők: kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehely, dextróz szőlőcukor

Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1452 kJ/346 kcal
Fehérje: 4,0 g
Szénhidrát: 77,0 g
Zsír: 2,0 g
Glutén, tej, tojás és szójamentes termék.





Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.