Felicia Bio Kukorica-Rizs Lasagne Gluténmentes Tészta 250 g

Raktáron

Kiváló minőségű, prémium kategóriájú száraztészta bio alapanyagokból.  Egy igazán kiegyensúlyozott, lágy ízű klasszikus. Tökéletes választás bármely hagyományos, vagy újszerű tésztaétel elkészítéséhez.

2 494 Ft
egységár: 9,98 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8032804432024
Márka:Felicia
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Felicia Bio Kukorica-Rizs Lasagne Gluténmentes Tészta 250 g Részletes leírás

Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.

A Felicia Bio tésztacsalád az olasz Molino Andriani családi specialitása. Gluténmentes termékeiket szakértelemmel és szenvedéllyel készítik, kiváló minőségű alapanyagaikat nagy gondossággal válogatják és kíméletesen dolgozzák fel. Ennek köszönhető ez a különleges, 100%-ban Bio, gluténmentes szortiment.

A kukoricaliszt gluténmentes,- így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.