Rizstészta Metélt

Rizstészta Metélt

Raktáron

Rizslisztből és vízből készült tészta. (Néha kukorica keményítő és tápióka is kerül bele, hozzáadásukkal növelik a tészta rugalmasságát. ) A vékony cérnametélt, hosszú-és szélesmetélt formájában gyártott tésztát Kelet-és Dél-Kelet Ázsiában fogyasztják előszeretettel.

1 638 Ft
egységár: 4,09 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4316734763668
Kiszerelés:400 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rizstészta Metélt Részletes leírás

Rizslisztből és vízből készült tészta. (Néha kukorica keményítő és tápióka is kerül bele, hozzáadásukkal növelik a tészta rugalmasságát.) A vékony cérnametélt, hosszú-és szélesmetélt formájában gyártott tésztát Kelet-és Dél-Kelet Ázsiában fogyasztják előszeretettel. A rizstészta száraz állapotban könnyen összetéveszthető az üvegtésztával. Ez utóbbi azonban nem is rizsből, hanem mungóbabból készül.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

A.2019. 08. 04.

  Kiváló

Anonim Felhasználó2017. 09. 26.

  kÖNNYEN EMÉSZTHETŐ

Lakó Gáborné2017. 02. 12.

  könnyű elkészíteni.

Anonim Felhasználó2016. 06. 29.

  hamar elkészül, finom

Anonim Felhasználó2015. 07. 18.

  Nagyon finom, nem kell főzni, csak felforralom a vizet és beleteszem. A recept 30-45 percet ír. Én felforraltam a vizet teljesen és után beletettem a tésztát, hogy ellepje a víz, fedőt az edényre és 20-25 perc múlva ettük a tésztát. Elfogyott mind.