The Bridge Bio Rizs Desszert Csokoládés 4x110 g

The Bridge Bio Rizs Desszert Csokoládés 4x110 g

Nincs raktáron

The Bridge Bio csokoládés rizsdesszert harmonikus ízű, lágy, finom, édeskés aromájú kényeztetés.   Fogyasztható reggelire vagy bármely étkezés után desszertként. .

Kosárba
EAN kód:8019428009023
Márka:The Bridge
Kiszerelés:440 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Bridge Bio Rizs Desszert Csokoládés 4x110 g Részletes leírás

Tejmentes kényeztetést nyújtanak a 100% BIO, hegyi forrásvízzel készült rizsdesszertek, melyek nádcukor hozzáadásával készültek, és nem tartalmaznak koleszterint. Kiváló választás laktóz- és glutén-érzékenyeknek, valamint tejfehérje-allergiásoknak és vegetáriánusoknak is. Alacsony zsírtartalmúak, nem tartalmaznak hozzáadott sűrítőanyagokat, így nem terhelik feleslegesen emésztésünket sem. Népszerű kakaós és vaníliás ízekben kaphatóak.

Vigyázat, egy doboz sohasem elég!

100%-ban a legjobb minőségű ellenőrzött gazdaságokból származó növényi alapanyagokból készül, nádcukor hozzáadásával. A rizsdesszert glutén-, laktóz- és koleszterinmentes.

Összetevők:forrásvíz, olasz rizs* (14,2%), nádcukor*, tápióka keményítő*, alacsony zsírtartalmú kakaópor* (3%), csokoládé* (1%), kakaóvaj*, tengeri alga* (Lithothamnium) napraforgó olaj* ,sáfrány olaj*, tengeri só, sűrítőanyagok: szentjánoskenyér-liszt*, guargumi*, gellángumi. *=ökológiai. 

Nyomokban tartalmazhat szóját és dióféléket.

The Bridge Bio Rizs Desszert Csokoládés 4x110 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 28.

  Kislányomnak vásároltam, mert tejmentes.

  Nincs ilyen.