Vegabond tönkölybúza fehérliszt (TBL-70) 1000 g

Vegabond tönkölybúza fehérliszt (TBL-70) 1000 g

Nincs raktáron

Más búzafajtákhoz képest lényegesen magasabb a fehérje- és a sikértartalma.  Teljesen kiválthatod vele a finomlisztet, de tartsd szem előtt, hogy a tisztán tönkölybúzából készült tészta nehezebben kel meg, bátran keverd más lisztekkel! .

Kosárba
EAN kód:5998858704650
Márka:Vegabond
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vegabond tönkölybúza fehérliszt (TBL-70) 1000 g Részletes leírás

A szervezet által jól hasznosítható aminosavakat, nagy mennyiségű B-vitamint és E-vitamint tartalmaz, valamint kálium, kalcium, vas, mangán, magnézium, fluor, niacin, réz, szelén, cink és rost is jelentős mennyiségben található benne.

felhasználási információk: Kenyérsütéshez, tészták, sütemények készítéséhez.

Átlagos tápérték100 g termékben:
Energia 1 412.0 KJ / 334.0 kcal, Zsír 2.3 g amelyből telített zsírsavak: 0.5 g, Szénhidrát 62.0 g amelyből Cukrok 3.0 g, Só 0.01 g, Fehérje: 13.0 g

Allergén: Glutén

Összetevők: tönkölybúza fehérliszt


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.