Biotech zero syrup juharszirup íz 320 ml

Biotech zero syrup juharszirup íz 320 ml

Raktáron

Energiaszegény jellemzőjének köszönhetően a Zero Syrup többféle diétába is beilleszthető. Élvezd a Zero Syrup-okat és az édes élet örömeit, hiszen energiaszegény jellemzőjük mellett cukor- és zsírmentesek is, de az ízélményük 100%-os.

2 324 Ft
egységár: 7,26 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999076233113
Márka:Biotech
Kiszerelés:320 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech zero syrup juharszirup íz 320 ml Részletes leírás

Energiaszegény jellemzőjének köszönhetően a Zero Syrup többféle diétába is beilleszthető.

Palacsintára vagy goffrira, fagylaltra vagy süteményekre, müzlibe vagy zabkása megédesítésére. Bármire, kedved szerint, ha egy ízletes, ám cukormentes megoldást keresel, de a hagyományos szirupoknál többet akarsz.

A Zero Syrup az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Fogyaszd igény szerint. A fogyasztás előtt jól rázzuk fel!

Tárolás: Tárold szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen. Felbontás után hűtve tárold, de ne fagyaszd le!

Összetevők, juharszirup íz: ivóvíz, édesítőszerek (eritrit, maltitok, szukralóz), stabilizátor (xantángumi), aromák (rozst tartalmaz), étkezési sav (tejsav), tartósítószer (nátrium-benzoát), étkezési só, színezék (szulfitos-ammóniás karamell).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.