Naturmind Aszalt Datolya 500 g

Naturmind Aszalt Datolya 500 g

Raktáron

A datolyapálma édes gyümölcse, aszalva.  Nem csak finom csemege, de sok jótékony hatása is ismert.  A cukortartalma miatt a datolya hasznos és természetes energiaforrásul szolgálhat például sportolók vagy nehéz fizikai munkát végzők számára, akiknek az átlagosnál több energiára van szükségük.

1 306 Ft
egységár: 2,61 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559314056
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Aszalt Datolya 500 g Részletes leírás

A datolya a datolyapálma termése, amely a Közel-Kelet jellegzetes növénye. Már évezredekkel ezelőtt is ismerték, az élet fájának vagy áldott fának nevezték. A fa gyümölcsét, a datolyát nyersen és szárított formában is régóta fogyasztják, mivel korán felismerték tápláló erejét, ráadásul kis mérete miatt könnyen magukkal tudták vinni a vándorló népek.

A datolya energiatartalmát leginkább a cukor adja, de kis mennyiségben tartalmaz fehérjét is, zsírtartalma pedig elenyésző. Ezen kívül tartalmaz pár fontos vitamint, antioxidánst és ásványi anyagot, valamint más gyümölcshöz képest elég jelentős mennyiségű rostot is.

Az édesszájúaknak, akik eddig csokival, cukorkával, keksszel “bűnöztek” érdemes lehet áttérni a datolyára, hiszen így nemcsak üres kalóriákat, hanem hasznos tápanyagokat is bevihet a szervezetébe.
A datolyában található rostok jó hatással vannak az emésztésre. Székrekedés esetén érdemes elrágcsálni pár szemet.

Az aszalt datolyát fogyaszthatjuk magában is, úgy is remek csemege. De sütéshez, főzéshez is felhasználhatjuk, alapanyaga lehet salátáknak, elő- és főételeknek, szószoknak, nem csak desszerteknek. Számos közel-keleti étel elképzelhetetlen nélküle.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 15.

  Csemegének nagyon finom.

Szepi2019. 07. 25.

  Jó,mert magtalan.Vegán étrendembe tudom beilleszteni.

Istvánné Tiricz2019. 06. 16.

  4-6 szemet veszek csak de nagyon kellemes , gyomornak és a beleknek jót tesz.

Anonim Felhasználó2015. 08. 26.

  Kisszemű, kissé kiszáradt, elszürkült.

Anonim Felhasználó2015. 07. 16.

  Egészséges