Natura Zabkorpa 250 g

Natura Zabkorpa 250 g

Raktáron

A zabkorpa élelmi rostokban, illetve nyomelemekben gazdag. Fogyasztása rendkívül egészséges, csökkenti a koleszterinszintet, jó hatással van a bélműködésre, miközben védi a bél és a gyomor nyálkahártyáját, kiváló méregtelenítő.

382 Ft
egységár: 1,53 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848514774
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Zabkorpa 250 g Részletes leírás

Gátolja továbbá a zsírok és szénhidrátok felszívódását, így fogyasztása fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott. A zabkorpát használhatjuk édes sütemények, kenyerek, péksütemények készítéséhez.

Fogyaszt elég rostot naponta? Az ideális, ha minden bevitt 1000 kalória után 20 g rostot megeszik. Ha az élelmiszereivel nem visz be elegendő cereáliát, úgymint teljes kiőrlésű kenyér, zöldség, akkor azt ajánlott pótolni, kiegészíteni. A zabkorpa beillesztése az étrendbe megkönnyítheti a diétás életet!

Tápanyag és kalória 100g Zabkorpa:
fehérjetartalom 17.3 g
zsírtartalom 6.47 g
szénhidráttartalom 66.22 g
víztartalom 6.55 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.