Greenmark Bio Lencse Barna 500 g

Greenmark Bio Lencse Barna 500 g

Raktáron

A Greenmark Bio barnalencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is.  .

1 471 Ft
egységár: 2,94 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884931447
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio Lencse Barna 500 g Részletes leírás

Proteinben, emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel szemben kevés B-vitamint tartalmaz.

A lencse a kutatások szerint igen gazdag antioxidáns vegyületekben, melyek a szabad gyökök megkötése révén fontos szerepet töltenek be a betegségmegelőzésben.

Felhasználása:A barna lencsét főzelékhez, levesekhez, kenyérre kenhető krémekhez, feltétnek ajánljuk.

Főzése:A főzést megelőző este áztassuk vízbe. Főzési ideje kb 30 perc. Glikémiás indexe: 30 alacsony. Ha óvatosan bánunk a fűszerekkel, remek fogyókúrás étel. Candida diéta alatt is fogyasztható.

Természetben előforduló formájában gluténmentes.

Tápanyagtartalom:100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1664/ 398 Fehérje (g / 100 g) 22, Szénhidrát (g / 100 g) 74,2 Zsír (g / 100 g) 1,5 Ásványi anyagok: kálium, kálcium, vas, foszfor, magnézium, nátrium Vitamin: B1, B2, B6


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.