Hesters Life Salty Pecan Porridge 50 g

Raktáron

Hester s Life Salty Pecan Porridge sós-karamellás ízvilágban. Az izgalmas kombináció egy napindító finom zabkása képében. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mégis édes.  .

363 Ft
egységár: 7,25 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887702303
Márka:Hesters Life
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hesters Life Salty Pecan Porridge 50 g Részletes leírás

A Hester s Life zabkásák kizárólag gyümölccsel vannak édesítve.Gluténmentes. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, így vegánok is bátran fogyaszthatják. Glutén-, szója-, tej-, színezék-, és tartósítószer-mentes. Élelmi rostban gazdag! A csomagolás 1 adagot tartalmaz. Az ajánlott fogyasztási adag 50g.

Tápanyag tartalom: Energia 1576 kJ, 377 kcal, Zsír 10 g, amelyből telített zsírsavak 1,3 g, Szénhidrát 60 g, amelyből cukrok 12 g, Rost 9,1 g, Fehérje 11 g , Só 1,7 g.

Összetétel: gluténmentes zabpehely, datolyaőrlemény, pekándió (6,8%), tengeri só (1,6%)

A csomagolás 1 adagot tartalmaz.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.