Aromax szaloncukor illóolajkeverék 10 ml

Aromax szaloncukor illóolajkeverék 10 ml

Raktáron

Mesés tél és varázslatos ünnepek a Szaloncukor karácsonyi illóolaj keverékekkel! A gyümölcsösen édes illatú illóolaj keveréket kiválóan használhatjuk aromaterápiás célokra és légtérfrissítésre az ünnepi időszakban.

1 997 Ft
egységár: 1 997,38 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997733371529
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aromax szaloncukor illóolajkeverék 10 ml Részletes leírás

A karácsonyi zselés szaloncukor fűszeresen édes, izgalmas illata nosztalgikus, békés nyugalommal tölti meg a levegőt. Az adventi asztaldísz ragyogása, a karácsonyi sütemény receptek böngészése, a karácsonyi díszek és az ünnepi dekorációk kiválogatása – megannyi boldogi boldog pillanat, mely azonnal eszünkbe jut e fantasztikus illatvarázsnak köszönhetően.

Az illóolaj keverékben található esszenciális növényi olajok (citrom-, bergamott- klementin-, nyugat-indiai szantálfa és zöldcitromolaj, vanilin) az ajándékozás boldog pillanatatait és az ünnepek nyugodt, meghitt hangulatát idézik meg.

A citrom illóolaj nemcsak a testet, a lelket is csodálatos energiákkal tölti meg.
A mandarinra emlékeztető klementin illóolaj, citrusos olaj nyugodt és békés hangulatot teremt. 
A bergamott friss, gyümölcsös illatú illóolaja széles körben használatos az aromaterápiában hangulatjavításra, valamint feszültségoldásra. 
A Nyugat-indiai szantálfa olaj enyhén fás – balzsamos illata segítheti a nyugodt lelkiállapot elérését.
A zöldcitrom (limett) illóolaja frissítő és energizáló hatású, citrusos illata azonnal üdévé varázsolja a szoba levegőjét.

Párologtatás: a meghitt, nyugodt hangulat megteremtéséhez cseppentsünk az illóolaj keverékből 4-5 cseppet a szobában elhelyezett párologtatóba vagy a diffúzorba.  A mennyiséget tetszés szerint növelhetjük, a lényeg, hogy az illat kellemesen töltse be a helyiség levegőjét, és de legyen irritáló. 

Légtérfrissítés: készítsünk illatosító permetet Szaloncukor illóolaj keverék és víz 1:20 arányú keverékéből egy szórófejes flakonban. Használat előtt rázzuk össze jól a keveréket, és szükség esetén naponta akár többször is permetezzünk vele néhányszor a szórófejet kissé felfelé tartva. 

A Szaloncukor illóolaj keverék természetes hatóanyagai:
Dipentene; ; Pin-2(3)-ene; Pin-2(10)-ene; Citral, Linalool; Geranyl acetate

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.