Dr.Herz Illóolaj Erdeifenyő

Dr.Herz Illóolaj Erdeifenyő

Raktáron

Frissítő, élénkítő hatású illóolaj.

1 283 Ft
egységár: 128,28 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999564540440
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Illóolaj Erdeifenyő Részletes leírás

Frissítő, élénkítő hatású illóolaj. Előszeretettel használják az aromaterápiában. Az illóolaj az örökzöld fenyő erdő illatát idézi otthonunkba. A testre és a lélekre frissítő hatással rendelkezik.

Fenyő illóolajat sokféleképpen használhatjuk légúti betegségek megelőzésénél, gyógyításánál pl.: párologtatva, aroma fürdőbe, mellkasra és hátra bedörzsölőnek.

Aki szereti a fenyőfa illatát, feltétlenül szerezzen be fenyőolajat, s otthonát máris megtöltheti a tűlevelű erdő friss illatával. A testre és  lélekre frissítően, üdítően hat. Aromalámpában vagy vízzel teli edényben a radiátoron párologtatva nem csak hangulatunkat javíthatjuk vele, hanem még egészségünket is védhetjük, ugyanis a fenyőolaj elpusztítja a levegőben lévő mikrobákat. Nem csupán a szoba levegőjét tisztítja, hanem a légutakat is, fertőtlenítő, nyákoldó hatású. Csillapítja a köhögést, és segít a gyulladás csökkentésében. Az olaj nem csupán erős antimikrobiális, hanem jelentős antioxidáns hatással is rendelkezik. Fájdalmas testrészek masszírozására is kiváló, mivel élénkíti a vérkeringést. Reumás panaszainkat, izomfájdalmainkat és sportsérüléseinket is enyhíthetjük fenyőolajos masszázzsal, bedörzsöléssel vagy fürdővel.

Frissítő, élénkítő hatású illóolaj. Előszeretettel használják az aromaterápiában. Az illóolaj az örökzöld fenyő erdő illatát idézi otthonunkba. A testre és a lélekre frissítő hatással rendelkezik.Hatóanyagok:
erdeifenyő-olaj

Összetevők:
10 ml hígítatlan, adalékmentes, kitűnő minőségű illóolaj.

Felhasználási javaslat:
A Dr. Herz Erdeifenyő illóolaj javasolt alkalmazása a következő:

Aromaterápiás fürdőhöz: egy kávéskanálnyi habfürdőben, tejszínben vagy mézben keverjen el pár csepp olajat, majd adja a fürdővízhez.
Párologtató, légfrissítő funkcióra: pár cseppet cseppentsen a párologtató vizéhez.
Inhalálásra: forrósítson fel vizet, és cseppentsen bele pár csepp erdeifenyő-olajat. Hajoljon a tartóedény fölé, és lélegezze be a felszálló, illóolajakkal teli párát.

Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

Dr.Herz Illóolaj Erdeifenyő Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.