Herbária Wellness Teafaolaj

Herbária Wellness Teafaolaj

Raktáron

Termékismertető: Az aromaterápia olyan természetes gyógymód, mely az illatokkal történő gyógyítást jelenti. Az illatok gyógyereje, melyet az emberi szervezetre gyakorolnak, tudományosan is igazolt. Az illóolajok fertőtlenítő, baktériumölő, gombaölő, konzerváló, görcsoldó és vérbőséget okozó hatással rendelkeznek.

1 640 Ft
egységár: 163,97 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997005335167
Márka:Herbária
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Wellness Teafaolaj Részletes leírás

Termékismertető:

Az aromaterápia olyan természetes gyógymód, mely az illatokkal történő gyógyítást jelenti. Az illatok gyógyereje, melyet az emberi szervezetre gyakorolnak, tudományosan is igazolt. Az illóolajok fertőtlenítő, baktériumölő, gombaölő, konzerváló, görcsoldó és vérbőséget okozó hatással rendelkeznek. Párologtatásra, inhalálásra alkalmasak, valamint masszázshoz, szaunához, fürdőkhöz használhatók. A halványsárga, friss, fűszeres, kámforos illatú illóolajat az Ausztráliában honos és több helyütt termesztett teafa (Melaleuca alternifolia) leveles ágvégeiből nyerik. Antibakteriális, antifungális, antivirális, rovarriasztó és nyugtató hatással rendelkezik. Meghűléses megbetegedések esetén inhalálva vagy fürdővízbe téve, láb- és körömgombásodás esetében lábfürdőként érvényesíthetjük az olaj antimikrobás hatását. Rovarriasztásra és levegőfertőtlenítésre aromalámpába tett vízbe cseppentve, stressz oldására aromaterápiás masszázs, fürdőolajként, valamint helyiségek légterébe permetezve használhatjuk.

Alkalmazási javaslat:

Alkalmazási javaslat: Párologtatáshoz cseppentsünk 2-4 csepp illóolajat 1-1,5 dl vízhez, és tegyük aromalámpába vagy párologtatóba. Inhalációkor 1-2 liter meleg vízhez 8-10 csepp illóolajat adjunk. Az inhalálást ne forró vízzel végezzük! Masszázshoz válasszunk valamilyen semleges eredetű bázisolajat, (pl. napraforgó-, olíva-, szójaolaj). 50 ml bázisolajhoz keverjünk 20-25 csepp illóolajat, és azt masszírozzuk a bőrbe. Szaunázáshoz 2-5 csepp illóolajat keverjen egy merítőkanál vízhez, majd óvatosan locsolja a forró kövekre. Fürdéshez 4-8 csepp illóolajat keverjünk el alaposan a fürdővízben. Javasolt fürdési idő 10-15 perc. Az illóolajokat csak külsőleg alkalmazzuk! Használat előtt végezzünk allergiapróbát bőrünkön! Gyermekeknél 3 éves kor alatt ne alkalmazzuk! Nyálkahártyára, nyílt sebre ne kerüljön!

Herbária Wellness Teafaolaj Terméktulajdonságok

Kulcsszó:herbária, illóolaj, aromaolaj, teafa

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 06. 04.

  Sokoldalúan felhasználható és hatékony.

klaresz2018. 04. 19.

  Fertőtlenítő hatása jó.

Szabóné Pápai Diána2018. 04. 04.

  Lábgombásodás legjobb ellenszere.

Anonim Felhasználó2018. 01. 20.

  Kitünö csodaszer.szinte minden területen alkalmazható

Szilvia2017. 09. 26.

  Természetes összetevöjének köszönhetően nem tartalmaz káros anyagokat. Kitünő gyulladás csökkentő

Anonim Felhasználó2017. 07. 25.

  Kitünő hatással bir.nagyon meg vagyok elégedve vele

Anonim Felhasználó2017. 07. 12.

  Nagyon jó az ára. Hasznos termék.

Anonim Felhasználó2017. 02. 10.

  Mosáshoz sokáig elég,mert kevés elég belőle...fertőtlenít.jó az ára.

Még több mutatása