Dr. Herz Citromfű illóolaj

Dr. Herz Citromfű illóolaj

Raktáron

Fertőtlenítő valamint nyugtató illóolaj.

1 283 Ft
egységár: 128,28 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999564540297
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Herz Citromfű illóolaj Részletes leírás

Az illóolaj fertőtlenít, valamint nyugtató- idegrendszer tonizáló hatással rendelkezhet.

A citromos illatú olaj ajánlott:
Párologtatásra: tegyünk 2-2 csepp citrom- és citromfűolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik, segíti a szellemi tevékenységet.

Borogatáshoz: keverjünk pár csepp olajat egy teáskanálnyi tejszínbe, majd hígítsuk fel langyos vízzel. Az illóolajos oldatba puha ruhadarabot mártunk és a kezelendő bőrfelületre helyezzük. Száraz, repedezett bőrfelületek viszketését enyhítheti. Készíthetünk borogatást 5 csepp teafaolaj és 3 csepp citromfűolaj keverékéből.

Aromafürdő készítéséhez: egy kávéskanálnyi tejszínben oldjunk fel citromfűolaj és narancsolaj elegyét, és adjuk fürdővizünkhöz. Segít kikapcsolódni és ellazulni, alkalmazható idegi kimerültség esetén.

Bőrápoló olaj készítéséhez: kirepedezett, kisebesedett ajakszélek ápolására is használható, ecseteljünk az olajból napjában többször a sérült bőrfelületre.

ÖSSZETEVŐK
10 ml hígítatlan, természetes, kiváló minőségű citromfűolaj, mely természetes citrált, citronellolt, gerániolt és limonént tartalmaz.

Figyelmeztetések: Allergiás bőrreakciót válthat ki! Szembe kerülés esetén több percen át, óvatosan öblítse vízzel. Amennyiben kontaktlencsét használ - és amennyiben megoldható -, távolítsa el a kontaktlencsét, s folytassa az öblítést.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Élő Angéla2019. 09. 11.

  Szeretjük az illatát! fürdővizembe szoktam csepektetni és párologtatóba éjjelente a szobánkba, finom illat ami szinte elfeledteti az aznapi fáradalmakat

kszi2018. 01. 09.

  A terméket nem tudtam kipróbálni, mert 22 nap után sem kaptam meg, pedig az árát előre utaltam.

Kiss Istvánné2016. 12. 08.

  Szeretem az illatát, egy cserép citromfű is van a szobámban,megnyugtat az illata.