Dr.Herz Citrom illóolaj

Dr.Herz Citrom illóolaj

Raktáron

A citrom olaj frissítő hatású.

954 Ft
egységár: 95,44 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999564540310
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Citrom illóolaj Részletes leírás

A citrom olaj frissítő, bőrillatosító, segít a légterek fertőtlenítésében, frissítésében. Párologtatáshoz is ajánlott.
A citrom enyhén kesernyés és tiszta illata frissítően és élénkítően hat kedvetlenség, depresszió, energiahiány és letargia esetén. Ideális utazáskor, szállodai szobák levegő frissítésére, autóban, munkahelyen és olyan munka esetén, amikor szükségünk van a koncentrációra. Jót tesz a bőrnek és fiatalon tartja annak szövetét.

Hatása: Mivel fertőtlenítő tulajdonságú, ezért jól használható zsíros bőr, vágások, kelések esetén. Csökkenti a vérnyomást, reuma esetén is jó hatással van és jól alkalmazható légzőrendszeri gyulladások esetén. Segíti az emésztőrendszer működését, emésztési zavarok, felfúvódás problémáknál.

Növeli az összpontosító képességet, a koncentrációt, tisztítja az elmét, hangulatot javít, ezért jó szolgálatot tesz nyugtalanság mentális kimerültség esetén.

Felhasználási területek: párologtatásra, inhalálásra, arcgőzölésre, szájvíz készítésére valamint bőrápoláshoz.

Összetevők: hígítatlan, természetes, kiváló minőségű citromolaj

Kiszerelés: 10 ml

Figyelmeztetés: Napozás, szoláriumozás, erős napsugárzás során legalább 12 óraával a bőrön közvetlenül nem használható, mert bőrpirosodást okozhat! Az illóolajok mérsékelten tűzveszélyesek, nyílt láng közelében ne használja azokat, szaunában hígítatlanul ne öntse a forró kövekre. Gyermekek elől elzárva tartandó! Bőrön hígítatlanul ne használja. Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön. Ha mégis, akkor bő vízzel öblítse ki.

Dr.Herz Citrom illóolaj Terméktulajdonságok

Összetevők:100% természetes illóolaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Nóra2019. 02. 14.

  Nagyon szeretek vele takarítani. De párologtatni én nem szeretem. Arra másik márkát használok.

Anonim Felhasználó2019. 02. 14.

  Valóban intenzív citrom illata van!