BioCo Kurkuma Kivonat 7500mg Tömjénfa Kivonattal tabletta

BioCo Kurkuma Kivonat 7500mg Tömjénfa Kivonattal tabletta

Raktáron

Az ízületek rugalmasságáért.

4 244 Ft
egységár: 70,74 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607102638
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioCo Kurkuma Kivonat 7500mg Tömjénfa Kivonattal tabletta Részletes leírás

Kurkuma és tömjénfa kivonatot, valamint vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

A készítmény gyártásához nem a kurkuma porított őrleményét, hanem annak magas, 50-szeres koncentrációjú kivonatát használjuk. 1 kapszula kivonat tartalma 7500 mg (7,5 g) kurkuma őrlemény pornak felel meg. A kurkuma kivonat mellett a készítményben tömjénfa kivonat (Boswellia serrata) is található, mely nagy mennyiségben tartalmazza a tömjénfa értékes hatóanyagát, a boswellin savat.

A kurkuma és tömjénfa kivonat hozzájárulhat: az ízületek rugalmasságának, komfortérzetének fenntartásához.
A C-vitamin hozzájárul: a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének, valamint a normál csontozat fenntartásához.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.

Összetevők: kurkuma gyökér (50:1) kivonat (150 mg/kapszula); tömjénfa kivonat (100 mg/kapszula); zselatin kapszulahéj; L-aszkorbinsav; csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid); DL-alfa-tokoferil-acetát; színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok)

Hatóanyagok 1 kapszulában:
Kurkuma kivonat (50:1) – 150mg
Tömjénfa kivonat – 100mg
melyből boswellin sav – 60mg
C-vitamin – 80mg
E-vitamin – 10mg

Figyelmeztetés: Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadásgátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát. Terhesek nem szedhetik, az esetleges méhösszehúzó hatás miatt.

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

 

BioCo Kurkuma Kivonat 7500mg Tömjénfa Kivonattal tabletta Összetevők

Kurkuma kivonat (50:1); tömjénfa kivonat; zselatin kapszulahéj; L-aszkorbinsav; DL-alfa-tokoferil-acetát; csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid)

BioCo Kurkuma Kivonat 7500mg Tömjénfa Kivonattal tabletta Tudnivalók

Hatóanyagok 1 kapszulában NRV% Kurkuma kivonat (50:1) 150 mg - Tömjénfa kivonat 100 mg - -melyből boswellin sav 60 mg C-vitamin 80 mg 100% E

BioCo Kurkuma Kivonat 7500mg Tömjénfa Kivonattal tabletta Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Icu2020. 01. 24.

  - Segít a mozgás, hajlékonyság megtartásában

F. Ilona2019. 07. 13.

  Nekem 40 nap után könnyített a mozgásomon, amiért nagyon hálás vagyok.

F. Ilona2019. 06. 27.

  Ajánlom és már ajánlottam is személyesen, - nekem 1 és fél hónap szedés után megoldotta, hogy ismét le tudok hajolni tusolás után és meg tudom törölni újra rendesen a lábfejemet is. Köszönöm, Mégegyszer is.

Anonim Felhasználó2019. 03. 05.

  Még csak pár napja szedem majd később derül ki hogy mennyi haszna van

Soós András2019. 02. 27.

  Nagyon jó.

Anonim Felhasználó2017. 08. 09.

  bízom abban, hogy hatékony.

Anonim Felhasználó2017. 03. 05.

  Az ár érték aránya nagyon jó!