Bioco Vegan Fermentált Glükozamin 1500 mg 60 db

Bioco Vegan Fermentált Glükozamin 1500 mg 60 db

Nincs raktáron

 A vegán életmódot követők számára, növényi eredetű glükozamin-szulfátot és C-vitamint tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:5998607103611
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco Vegan Fermentált Glükozamin 1500 mg 60 db Részletes leírás

BIOCO 100% Vegan fermentált glükozamin 1500 mg tabletta 60 db


Fermentációs, növényi eredetű glükozamin-szulfátot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A hagyományos glükozamin állati eredetű, allergén rákfélékből készül.
A BioCo Fermentált Glükozamin termékben található növényi eredetű glükozamin fermentációs eljárással készül, így vegánok vagy a rákfélékre érzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. A glükozamin a porcok természetes alkotóeleme. A termék napi javasolt fogyasztási mennyisége (2 tabletta) jelentős dózisú, 1500 mg glükozamin-szulfátot tartalmaz.

Hatóanyagok 2 tablettában (NRV%)*
C-vitamin 200 mg 250%
Glüközamin-szulfát (fermentációs, növényi eredetű) 1500 mg -
*NRV%: Vitaminok, és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)

Összetevők: glükozamin-szulfát-kálium-klorid (fermentációs, növényi eredetű); L-aszkorbinsav; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátló (szilícium-dioxid)

Adagolás: Felnőtteknek naponta 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni.



OGYÉI notifikációs szám: 24473/2020

Magyar fejlesztésű és gyártású termék. A készítmény hatóanyagai nem Magyarországról származnak, a termék fejlesztése és gyártása azonban kizárólag Magyarországon történik.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.