Netamin Kurkuma kapszula

Netamin Kurkuma kapszula

Raktáron

 Elsősorban gyulladáscsökkentésre, emésztési problémákra, májbetegségre.

3 267 Ft
egységár: 3 267,24 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885110940
Márka:Netamin
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Kurkuma kapszula Részletes leírás

50-szeres kurkuma kivonattal

A kurkumának az ősi kínai és indiai gyógyításban több évezredes múltja van. Elsősorban gyulladáscsökkentésre, emésztési problémákra, májbetegségre, sebhelyekre, sérülésekre, bőrgondokra alkalmazták. Lehet egyetlen növényt ennyi mindenre, sikeresen alkalmazni? A modern orvostudomány is megerősítette, hogy IGEN!
„A kurkuma a világ egyik leghasznosabb, legtöbb gyógyhatással rendelkező növénye. Emellett az orvostudomány egyik legtöbbet kutatott gyógynövénye is” Chris Kilham botanikus, orvosi kutató

Hogyan lehetséges ez? A kurkuma két legfontosabb, klinikai kutatásokkal is alátámasztott tulajdonsága, hogy gyulladáscsökkentő és antioxidáns.
Rengeteg olyan betegség, egészségügyi probléma van, amit tulajdonképpen gyulladás, vagy sejtkárosodás (stressz, életmód okozta ún. oxidáció) okoz. A kurkuma éppen ezért használható nagyon sokoldalúan, ráadásul napról napra egyre több tudományos eredmény lát napvilágot újabb és újabb területeken való felhasználhatóságáról.

Kurkuma és az ízületek
A kurkuma különösen hatékonynak bizonyul az ízületi gyulladások csökkentésében. Egy 2010-es kutatásban kurkuma alapú étrend-kiegészítőt kapott 100, térdízület-gyulladásban szenvedő ember. Nem csak a fájdalom csökkenéséről számoltak be, de könnyebben is mozgatták térdüket.
Kurkuma és az emésztőrendszer
A keleti orvoslásban régóta étvágyfokozóként használják, azóta ez tudományosan is igazolt. A kurkuma egyúttal segít csökkenteni az oxidatív stressz okozta gyulladást, ezért népszerű alkalmazása olyan bélgyulladásos betegségek esetén is, mint pl. a Crohn-betegség.

Kurkuma sportolóknak
A kurkumát sportolók is előszeretettel alkalmazzák, nem csak az ízületek védelmében tanúsított szerepe miatt, hanem azért is, mert sérülések esetén képes a gyulladás csökkentése mellett a regenerációt is gyorsítani.

Kurkuma és az Alzheimer-kór
A demencia (időskori szellemi hanyatlás) egyik típusa az Alzheimer-kór ahol az agyban található fehérje lerakódásoknak (ún. plakkoknak) tulajdonítják a betegség tüneteinek egy részét. A kurkuma hatóanyaga képes csökkenteni ezeknek a plakkoknak további lerakódását, így mind a betegség lassításában, mind a megelőzésében jelentős szerepet tulajdonítanak neki.

Szív-és érrendszer egészsége és a kurkuma
A kurkuma vérhígító tulajdonsággal is rendelkezik, így javítja a vérkeringést, ezzel segít a szív-és érrendszer egészségének fenntartásában is.

Fogyás kurkumával
Külön kutatások zajlanak a kurkuma zsírsejtekre gyakorolt hatásairól. Több szaklapban is igazolták, hogy a kurkuma hatóanya képes megakadályozni a zsírsejtek vérellátását, így akadályozva a további hízást, emellett fokozza a zsírégetést is.

Kiknek ajánlott a kurkuma szedése?
A kurkuma kutatások, tapasztalatok alapján elsősorban azoknak ajánlott, akiknek…
- ízületi gyulladás, egyéb ízületi bántalmak nehezítik mindennapjaikat
- rendszeres életükben a sport és óvni szeretnék izmaikat, ízületeiket
- sérülés, vagy egyéb ok miatt (pl. ülőmunka) hát-, térdfájdalmaik vannak
- gyulladásos bőrproblémáik vannak
- emésztőrendszeri panaszaik vannak
- májbetegségük van, vagy májuk fokozott terhelésnek van kitéve
- epebántalmaik vannak
- magas a koleszterinszintjük
- demencia, vagy Alzheimer-kór nehezíti napjait, vagy fokozottan veszélyeztettek ilyen jellegű betegségekre
- bélgyulladásuk, bélpanaszaik vannak
- életében gyakori a megfázás, torokgyulladás
- depressziós tünetek árnyékolják be napjait
- gyulladásos eredetű hajhullásuk van

Miben más a Netamin Kurkuma?
Ez a sok jótékony hatás a kurkuma egyik hatóanyagának a kurkuminnak köszönhető. Ez a hatóanyag azonban a teljes kurkumagyökértörzsben csak kis mennyiségben található meg.
A kurkuma tabletták és kapszulák többségében a kurkumagyökértörzs porított változata található, a Netamin Kurkumában azonban 50-szeres kurkuma-kivonat is van a kurkuma őrlemény mellett!
Az 500 mg-os kapszulákban 50 mg-nyi színtiszta kurkuma-kivonat is van, hogy a gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatást sokszorozva érezhesd!

Szedés:
Felnőtteknek napi egy kapszula, lehetőleg főétkezés közben, bő folyadékkal.

Összetevők
Kurkumagyökér (Curcuma longa), Kurkumagyökértörzs-kivonat (Curcuma longa), bevonó (zselatin), csomósodást gátló (sztearinsav, magnézium-sztearát, szilikon-dioxid).

Netamin Kurkuma kapszula Összetevők

Kurkumagyökér (Curcuma longa), Kurkumagyökértörzs-kivonat (Curcuma longa), bevonó (zselatin), csomósodást gátló (sztearinsav, magnézium-sztearát, szilikon-dioxid).

Netamin Kurkuma kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 09. 29.

  Fontos számomra az egészségem!

Anonim Felhasználó2018. 08. 02.

  rövid időn belül elmúltak a csontfájdalmaim