Salus Saludynam

Raktáron

​A kalcium és a magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyagok az erős csontokhoz, fogakhoz és a szervezet sejtjeinek megfelelő funkcióihoz. Mindenkinek szüksége van ezekre az ásványi anyagokra, különösen a fejlődésben lévő gyermekeknek, a menopauzában lévő nőknek, sportolóknak és az idősödő embereknek.

5 019 Ft
egységár: 20,08 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4004148017766
Márka:Salus
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Salus Saludynam Részletes leírás

A kalcium és a magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyagok az erős csontokhoz, fogakhoz és a szervezet sejtjeinek megfelelő funkcióihoz. Mindenkinek szüksége van ezekre az ásványi anyagokra, különösen a fejlődésben lévő gyermekeknek, a menopauzában lévő nőknek, sportolóknak és az idősödő embereknek. 
A folyékony kalcium, magnézium, cink formula D-vitaminnal kellemes ízhatású a gyógynövény- és gyümölcskivonatok értékes összetevőinek köszönhetően.
A folyékony formula megkönnyíti és kényelmessé teszi a kalcium és a magnézium bevételét, mivel nagy hozzáértéssel kombinálták őket egy készítményben.
A D-vitamin és a cink hozzáadása elősegítheti a maximális felszívódását és a hasznosulását ezeknek a nélkülözhetetlen ásványi anyagoknak.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 06. 13.

  Sokféle vitaminforrás elegyedik benne. Az adagolása egyszerű a mércével.