Humicin Makro- És Mikroelem kapszula

Humicin Makro- És Mikroelem kapszula

Raktáron

Magnézium, Vas, Cink, Réz, Szelén, Króm és természetes huminsav-fulvosav tartalmú étrend-kiegészítő. Az emberi szervezetben a vitaminok, ásványi anyagok és a nyomelemek optimális koncentrációja szükséges ahhoz, hogy testi, lelki, szellemi téren jó közérzettel rendelkezzünk.

6 799 Ft
egységár: 113,31 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999881230031
Márka:Humicin
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Humicin Makro- És Mikroelem kapszula Részletes leírás

Magnézium, Vas, Cink, Réz, Szelén, Króm és természetes huminsav-fulvosav tartalmú étrend-kiegészítő.

Az emberi szervezetben a vitaminok, ásványi anyagok és a nyomelemek optimális koncentrációja szükséges ahhoz, hogy testi, lelki, szellemi téren jó közérzettel rendelkezzünk.

Minden baj, betegség, fejlődési rendellenesség okát az ásványi anyagok, mikroelemek, vitaminok hiányában kell keresnünk.

Sajnos napjainkban táplálékaink már nem tartalmazzák megfelelő mennyiségben a szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat, nyomelemeket, köszönhetően a teljesen kimerített, rossz minőségű termőtalajainknak és a műtrágyázásnak.

Rossz szokásaink, mint pl. a dohányzás gyorsíthatják egyes nyomelemek kiürülését a szervezetből. Táplálékaink átalakítása (főzés, konzerválás) pedig számos nyomelem biológiai hasznosulását rontja. A szervezetben így hiányállapotok keletkeznek, és ezeket a hiányokat bizony pótolnunk kell, hogy szervezetünk megfelelően tudjon működni. A cél az lenne, hogy az ásványi anyagokat, nyomelemeket organikus formában vigyük be a szervezetbe, hiszen így tudnak a legjobban hasznosulni. Ezt a folyamatot segíti elő a huminsav.

Hatóanyag tartalom:
magnézium 210 mg,
vas 10 mg,
cink 7 mg,
réz 700 µg,
szelén 40 µg,
króm 30 µg,
huminsav-fulvosav 40 mg / 2 kapszula (napi adag)

Önmagában, szájban feloldva vagy bő folyadékkal lenyelve. A kapszulákat lehetőség szerint gyümölcslével, ásványvízzel fogyasszuk, ne klórtartalmú csapvízzel.

Fogyasztása kúraszerűen ajánlott. 1 kúra 3 hónap (3 doboz).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 04. 14.

  Nekem jó a vérnyomásra és az általános közérzetre.