Now Chromium Picolinate kapszula

Now Chromium Picolinate kapszula

Nincs raktáron

A Króm-pikolinát egy kulcsfontosságú nyomelem az egészséges glükóz- és szénhidrát-anyagcseréhez. .

Kosárba
EAN kód:733739014207
Márka:Now
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now Chromium Picolinate kapszula Részletes leírás

Támogatja az egészséges glükóz anyagcserét*
A króm egy esszenciális nyomelem, mely főként inzulin-kofaktorként betöltött szerepéről ismert.* Kulcsfontosságú az egészséges glükóz- és szénhidrát-anyagcseréhez, valamint nélkülözhetetlen a zsírok és a fehérjék hasznosításához.* Tudományos kutatások alapján valószínűsíthető, hogy a szív- és érrendszer egészségének fenntartásában is szerepet játszik.*

HASZNÁLAT (1 adag = 1 kapszula)

1 kapszula naponta étkezés közben.

TÁROLÁS

Felbontás után száraz, hűvös helyen tárolandó!

FIGYELMEZTETÉS

Cukorbetegség vagy alacsony vércukorszint (hipoglikémia) esetén kizárólag orvosi felügyelet mellett alkalmazható. Amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz vagy bármilyen betegségben szenvedsz, a készítmény alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal. A termék fogyasztása felnőttek számára ajánlott. Ne fogyaszd el és ne távolítsd el a nedvességmegkötő tasakot a dobozból. Kérjük hasznosítsd újra. Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Kiss Károly Debrecen2019. 04. 04.

  Csökkentette az étvágyamat és a cukoréhségemet.