Vitaking Króm Picolinate 200mcg tabletta

Vitaking Króm Picolinate 200mcg tabletta

Nincs raktáron

A króm hozzájárulhat a vércukorszint normalizálásához, a koleszterinszint szabályozásához, a testsúly csökkentéséhez. .

Kosárba
EAN kód:5999561251028
Márka:Vitaking
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Króm Picolinate 200mcg tabletta Részletes leírás

Króm
Megfelelő mennyiségű és rendszeres fogyasztása hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Kis mennyiség is elegendő belőle, azonban nélkülözhetetlen nyomelem. A vércukorszint normális szinten tartása kiemelten fontos lehet például a cukorbetegeknek, inzulinrezisztenciásoknak, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban, gyomor- illetve bélfekélyekben szenvedőknek.

Vitaking Króm pikolinát hatóanyagai 1 tablettában:
Króm (króm pikolinát) – 200µg
Vitaking Króm pikolinát összetevői
emulgeálószer: (dikalcium-foszfát, karboxi-metil-cellulóz), tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, fényező anyag: sztearinsav, csomósodást és lesülést gátló anyag: (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát), króm pikolinát.

Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

C. N.2023. 07. 22.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Rita2018. 03. 21.

  Ideális kötéstípusa, jól felszívódik, és jó az ár-érték aránya

Anonim Felhasználó2016. 02. 18.

  Kisebb éhségérzet

  Nem csökkenti az édesség iránti vágyat!

S.Andrea2015. 09. 11.

  sikerült 10 kg-ot leadnom nagyon szép lassan