Paleolit Kovaföld Por 200 g

Paleolit Kovaföld Por 200 g

Nincs raktáron

A kovaföld számos természetes ásványi anyagot tartalmaz és 91, 62 %-ban szilícium-dioxidot, mely döntő fontosságú a csontoknak, inaknak, bőrnek, hajnak, körmöknek, porcoknak, ereknek. A szilícium-dioxid megtalálható a vérben is és fontos a máj, szív és a tüdő egészséges működéséhez.

Kosárba
EAN kód:5999564044269
Márka:Paleolit
Kiszerelés:200 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleolit Kovaföld Por 200 g Részletes leírás

A kovaföld számos természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között: szilícium-dioxid, magnézium, kalcium, nátrium, vas és sok nyomelemet is, pl. titán, mangán.

Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a szilícium-dioxidnak, mely biztonságos a környezetre, a háziállatokra és az emberekre.

A milliónyi kovaföld henger keresztül-utazván a vékony és vastagbélen, ’ledörzsöli’ a falakat.
Már néhány hónapon át tartó szedést követően a bélfal megtisztulhat a káros nyáktól.

Ennek számos tapasztalt előnye van:
1. Rendszeres székletürítés.
2. Egészségesebb vastagbél.
Ez különösen fontos, ahogy öregszünk. A tiszta, egészséges vastagbél távol tarthatja a polipokat, daganatokat, fekélyeket. Napjainkban sokan költenek beöntésre nagy összegeket, de ugyanezt megteheti a kovaföld, olcsóbban és kényelmesebben.
3. Sok felhasználó számol be megnövekedett energiáról és kisebb alvásigényről.
Ez annak az eredménye, hogy a tápanyagok sokkal jobb hatásfokkal szívódnak fel a vérkeringésbe.
Bevont vastagbéllel sok tápanyag nem tud felszívódni.

A kovaföld egy teljes mértékben biztonságos, hozzáadott anyagoktól mentes, természetes szagtalan por, amely valójában nem föld, hanem megkövesedett váza az elhalt egysejtűeknek, amiket kovamoszatoknak hívunk.

Összetevői: adalékanyagmentes, étkezési minőségű kovaföld por.

Kerülje a készítmény belégzését! A szembe kerülésével vigyázni kell, mert szárítja a szemet. Szembe kerülés esetén bő folyóvízzel öblítse ki!


Néhány ember gyógyító válságot (detox reakció) tapasztalt a fogyasztás kezdeténél. Ez a méregtelenítéssel járó időlegesen jelentkező kellemetlen tüneteket jelenti (pl. fejfájás). Ez esetben csökkenteni kell az adagokat. Később a tünetek csökkenésével ismét növelhető az adag.

A vizsgálatok nem találtak semmilyen káros mellékhatást, túlzott fogyasztás esetén sem. Azonban, az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Csak étkezési minőségű kovaföldet fogyasszon! Ez a termék kevesebb, mint 0,1% kristályos-szilíciumot tartalmaz, így nem okoz szilikózist.

Származási hely: India

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, megelőzésére. A por nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 05.

  Értékes ásványi anyagokat tartalmaz, mely szükséges a szervezetnek.