Artilane Clas. Hidrolizált Kollagén  + Antioxidáns Ivóampulla 15X

Artilane Clas. Hidrolizált Kollagén + Antioxidáns Ivóampulla 15X

Nincs raktáron

A kollagén rostos hálót képez a testben, ez a zselatinszerű anyag mintegy összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel, összeköti az izmokat, a porcokat, a szalagokat. Kollagén A szervezetben pihenés, alvás közben zajlik le az anyagcsere-folyamatok döntő többsége.

Kosárba
EAN kód:8414042005176
Márka:Artilane
Kiszerelés:15 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Artilane Clas. Hidrolizált Kollagén + Antioxidáns Ivóampulla 15X Részletes leírás

A kollagén rostos hálót képez a testben, ez a zselatinszerű anyag mintegy összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel, összeköti az izmokat, a porcokat, a szalagokat.

Kollagén
A szervezetben pihenés, alvás közben zajlik le az anyagcsere-folyamatok döntő többsége. A test regenerálódásakor termelődik a legtöbb kollagén; az izmok, az ízületek, a bőr és a különböző szervek fehérjeszintézise ekkor a legintenzívebb. Természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, ezért kívülről szükséges pótolni. A kollagén segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, a kozmetikai, orvosi implantátumok vagy injekciós töltőanyagokkal szemben tartósabb és természetes eredményt hoz. A ráncfeltöltés, az elszíneződések és a hegek kezelése mellett javít a porcok állapotán, a csontok rugalmasságán, és enyhít az ízületi gyulladásokon is.

Hyaluronsav
Szervezetünkben elsődleges feladatát a porcok alkotóelemeként látja el. A porcokban ez a sav védi szervezetünket a külső fizikai behatásoktól, keni az ízületeket. Természetes szénhidrát, amely a szervezet összes szövetében megtalálható. Felelős a szöveteink, a csont, a porc, az izom, a bőr rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítja az adott szerv rugalmasságát és feszességét. A hialuronsav saját tömegének ezerszeresét képes vízben megkötni. Feltölti a bőrt és a kötőszöveteket, keni az ízületeket, fontos alkotóeleme a porcoknak. Természetes hidratáló, erősíti az immunrendszert, segíti a vitaminok, ásványi anyagok megfelelő felszívódását, az egészséges szívműködést, lelassítja az öregedési folyamatokat.

Artilane Pro ivóampulla
A kollagén egy vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje, a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. Hidrolizált kollagént és antioxidánsokat tartalmazó étrend-kiegészítő ampulla.

Összetevők:
Víz; tömegnövelő szer: Szorbit szirup (E420); enzimatikusan hidrolizált kollagén; tömegnövelő szer: Glicerin (E422); Magnézium-klorid; étkezési sav: citromsav (E330); Coenzim Q10; tartósítószer: kálium-szorbát (E202); likopén (Lycopersicum esculentum); L-aszkorbinsav (C-vitamin); aroma: málna; kvercetin (Sophorae Japonica); hialuronsav; sűrítő anyag: Xantán gumi (E415); édesítő szer: szukralóz (E955); cink-szulfát.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.