Hübner Iron Vital F Szirup

Hübner Iron Vital F Szirup

Nincs raktáron

A Hübner Iron Vital F vasat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő szirup. A kétértékű vasat tartalmazó Iron VITAL F szirup segít a napi vasszükséglet biztosításában. Ez a forma az emberi szervezetben könnyen felszívódik.

Kosárba
EAN kód:4010160055327
Márka:Hübner
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hübner Iron Vital F Szirup Részletes leírás

A Hübner Iron Vital F vasat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő szirup.

A kétértékű vasat tartalmazó Iron VITAL F szirup segít a napi vasszükséglet biztosításában. Ez a forma az emberi szervezetben könnyen felszívódik. A vas vörösvérsejtek előállításához, a szervek és az izmok oxigénellátásához szükséges. A vas ezen kívül számos, a sejtek anyagcseréjét szabályozó enzimben megtalálható. Gyümölcsös íz C- és B-vitaminnal. Alkoholmentes. Élesztő- és gluténmentes. Tartósítószert nem tartalmaz.

Adagolás
Felnőtteknek naponta 2x10 ml. Gyermekeknek 4 éves kortól naponta 2x5 ml. Az adagokat a nap folyamán egyenletes időközönként, kb. 1 órával étkezés előtt kell bevenni, hogy a vas felszívódását más tápanyagok ne befolyásolják.

Az étrend-kiegészítő formája
Szirup


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Zsani2019. 07. 26.

  Teljesen jó, könnyen felszívódik, nem okoz emésztési problémát és szorulást. Szoptatás alatt kiváló. Aki nem szeret tablettákat szedni tökéletes alternatíva.

Beatrix2019. 03. 18.

  Csak ajánlani tudom, ugyanis pár nap fogyasztás után nagyon minimálisra csökkent a hajhullasom.

Anonim Felhasználó2018. 12. 20.

  Jóízű, még válogatós gyermekem is szívesen fogyassza.

Anonim Felhasználó2018. 01. 13.

  Egyetlen vas készítmény, melyet a kisfiam minden gond nélkül a teájában éhgyomorra, reggelente elfogyaszt.

Anonim Felhasználó2017. 11. 03.

  Az egyetlen nagy mennyiségű vastartalmú készítmény, amelyet a kisfiammal gond nélkül meg tudok itatni. Finom, ízlik neki.

Anonim Felhasználó2017. 03. 26.

  4 nap után nem fájt a tüdöcsúcsom

Sz.P.A2016. 11. 29.

  Nagyon finom, vitaminban gazdag! A hatás már 2 hét után érezhető!

Anonim Felhasználó2016. 09. 21.

  A duplájára emelte a vas szintemet.

Még több mutatása