VitaFer® Junior Vas+B12+B6 folyékony étrend-kiegészítő

VitaFer® Junior Vas+B12+B6 folyékony étrend-kiegészítő

Nincs raktáron

A vas segíthet a fáradékonyság és kimerültség leküzdésében, az egészséges izomműködés fenntartásában, a normál vérképzésben, a megfelelő oxigén ellátásban. A VitaFer speciális liposzómás eljárással készült folyékony vaskészítmény, ami különösen jó arányban szívódik fel a szervezetben.

Kosárba
EAN kód:5999561253930
Kiszerelés:120 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

VitaFer® Junior Vas+B12+B6 folyékony étrend-kiegészítő Részletes leírás

Vitaking VitaFer Junior folyékony vas készítmény hatóanyagai (5 ml-ben):
Vas: 14 mg 100%
B6-vitamin: 0,7 mg 50%
B12-vitamin: 1,25 µg 50%
Vitaking VitaFer Junior folyékony vas készítmény összetevői
víz, szaharóz, maltodextrin, lipofer® vaskészítmény (vas(II)-pirofoszfát, kukoricakeményítő, napraforgó lecitin), sűrítő anyag: xantángumi, eper aroma, tartósítószer: nátrium-benzoát, kálium-szorbát, piridoxin-hidroklorid, cianokobalamin.

Vas
A szervezet nem képes az előállítására, ezért külső pótlása elengedhetetlen. Megfelelő mennyiségben pótolva hozzájárul a vér normál oxigénszállításához, a sejtosztódáshoz, a vörösvérsejt- és a hemoglobin-képződéshez. Az immunrendszer normál működésének biztosítása mellett gondoskodik az egészséges szellemi működésről, a fáradtság és a kifáradás elkerüléséről, a meddőség kockázatának csökkentéséről, illetve várandós anyáknál szerepe lehet a fejlődési rendellenességek, a vetélés és a magzatelhalás megelőzésében.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 05.

  Finom ízű, és hatásos.

Anonim Felhasználó2019. 10. 29.

  Finom, és hatékony

Anonim Felhasználó2019. 05. 14.

  Ár/értékben a legjobb termék

Vica2019. 05. 10.

  a legjobb vaspótló és a gyerekek is szeretik.

Anonim Felhasználó2019. 03. 12.

  Finom íze miatt szivesen fogyasztják a gyerekeim

Anonim Felhasználó2019. 02. 10.

  Az egyik lányom szereti(4éves), a másik nem szereti (7éves).

Tóth Edit2018. 12. 18.

  Finom az íze, így szívesen beveszik a gyerekek és nem okoz székrekedést mint más vastartalmú készítmények.

Mazsola2018. 11. 29.

  A kislányom imádja, minden nap, minden alkalommal repetázni szeretne belőle. Àr-érték arányban is szerintem kiváló és szuper, akàr nulla éves kortól adható! :)

  Túlságosan "kell még!!" íze van! :D

Még több mutatása