Basica Vital Pur 20 db

Basica Vital Pur 20 db

Nincs raktáron

Cukor-, aroma- és édesítőszermentes, semleges ízű, tiszta bázikus ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő italpor. .

Kosárba
EAN kód:4018315320122
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Basica Vital Pur 20 db Részletes leírás

Nem tartalmaz adalékanyagokat. Ideális választás vegán étrend esetén, fogyókúrázóknak, speciális diéta esetén, szelén és cink tartalmának köszönhetően immunrendszere támogatásához valamint a helyes sav-bázis egyensúly fenntartásához.

Hatóanyagok jótékony tulajdonságai:

– a cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában és hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához

– a magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez

– a kalcium és a magnézium részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban

– a szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez

– a króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében

Fogyasztása ajánlott:

Aktívan dolgozók, fiatalok és idősek, vegánok számára, speciális étrendet követőknek.

Króm
Megfelelő mennyiségű és rendszeres fogyasztása hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Kis mennyiség is elegendő belőle, azonban nélkülözhetetlen nyomelem. A vércukorszint normális szinten tartása kiemelten fontos lehet például a cukorbetegeknek, inzulinrezisztenciásoknak, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban, gyomor- illetve bélfekélyekben szenvedőknek.

Kalcium
Az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, nagyrészt csontokban és a fogakban található, a többi a sejtekben és a sejtek közötti térben raktározódik. Megfelelő mennyiségben pótolva nagy szerepe van a normál véralvadásban, segíti az idegrendszerben az ingerületek közvetítését, a szívizom és a csontváz izmainak egészséges működését, összehúzódását, a csontozat és a fogak egészségének megőrzését. Hatását magnéziummal, foszforral és D-vitaminnal együtt fejti ki a legjobban.

Szelén
Létfontosságú nyomelem, erős antioxidáns, amely a szervezetben lévő káros szabadgyökök megkötéséért is felelős. Megfelelő mennyiségű pótlása hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védekezéséhez, a szövetek öregedésének, károsodásának lassításához. Férfiaknál részt vesz a spermiumok képződésében, a termékenység fenntartásában. Szerepe van a haj és a körmök egészségének megőrzésében, az immunrendszer normál működésében, a pajzsmirigyhormonok szabályozásában.

Ajánlott adagolás:
Naponta kétszer (reggel és este) egy tasak tartalmát oldja fel 250 ml vízben vagy gyümölcslében. Hideg és meleg ételekbe is keverhető. A Basica Vital pur hevíthető, így sütéshez és főzéshez is alkalmas.Tápanyagok 1 napi adagban (2 tasak = 8 g):

Ásványi anyagok és nyomelemek
Kalcium 550 mg 69
Magnézium 150 mg 40
Nátrium 375 mg –
Kálium 350 mg 18
Cink 5 mg 50
Molibdén 50 µg 100
Króm 40 µg 100
Szelén 30 µg 55
Cukor 0 g
Laktóz 0 g
Glutén 0 g
* NRV% – napi beviteli referenciaértékek felnőttek számára %-ban

Összetevők:
kalcium-laktát, nátrium-citrát, magnézium-citrát, kálium-citrát, cink-citrát, króm-klorid, nátrium-molibdát, nátrium-szelenát.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.