Béres Vitakid C+D3 Gumivitamin 50 db

Raktáron

Az új Béres VitaKid C+D₃ gumivitamin cukormentes és nem tartalmaz hozzáadott mesterséges édesítőszert. A gyermekek körében népszerű gumicukor formában készült, de jóval több egy gumicukornál. A benne található C- és D-vitamin hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez, így az egészség megőrzéséhez.

3 395 Ft
egységár: 67,9 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997207712803
Márka:Béres
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Béres Vitakid C+D3 Gumivitamin 50 db Részletes leírás

Béres Vitakid C+D3 Gumivitamin 50 db

A gumivitaminok finom lime- és narancs ízben készültek, hogy a gyermekek (és felnőttek) örömmel fogyasszák, ráadásul cukormentesek. A gumivitamin édes ízét a maltitol adja, mely kukoricakeményítő alapú természetes édesítőszer és nem tartalmaz hozzáadott mesterséges édesítőszert. A maltitol kíméli a fogakat, 40%-kal kevesebb a kalóriaértéke, mint a cukornak és lassan szívódik fel, így a vércukorszintet kismértékben emeli, azaz kedvező a glikémiás indexe.
A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra.

A Vitakid egy cukormentes gumivitamin a gyermekek immunrendszerének megfelelő működéséért, finom lime és narancs ízben.

A benne található C- és D-vitamin hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez, így az egészség megőrzéséhez. A termék oligofruktózt, természetes élelmi rostot tartalmaz. A gumivitaminok finom lime- és narancsízben készültek, hogy a gyermekek és akár a felnőttek is örömmel fogyasszák.

A gumivitamin édes ízét a maltitol adja, mely kukoricakeményítő alapú természetes édesítőszer és nem tartalmaz hozzáadott mesterséges édesítőszert. A maltitol kíméli a fogakat, 40%-kal kevesebb a kalóriaértéke, mint a cukornak és lassan szívódik fel, kedvező a glikémiás indexe, így a vércukorszintet csak kismértékben emeli.

cukormentes
oligofruktózt, természetes élelmi rostot tartalmaz
finom lime- és narancsízű

Fogyasztása ajánlott:
egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén
fokozott C-vitamin szükséglet idején
fokozott D-vitamin szükséglet idején

Adagolás: gyermekeknek 3 éves kortól és felnőtteknek naponta 1-2 db gumitabletta javasolt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.