Biorganik Bio Chlorella Tabletta 100 g

Biorganik Bio Chlorella Tabletta 100 g

Raktáron

A legmagasabb klorofil tartalmú növény. A chlorella szuperélelmiszer, vagyis rendkívül gazdag táp- és ásványi anyagokban. Étrend-kiegészítő formában elsősorban magas vitamin és ásványi anyagtartalma miatt érdemes fogyasztani.

2 529 Ft
egységár: 25,29 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559312762
Márka:Biorganik
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Chlorella Tabletta 100 g Részletes leírás

A chlorella egy nagyon erős zöld színű édesvízi alga. Magas klorofill és pigment tartalmának köszönhető méregtelenítő hatású, a nehézfémek szervezetből való kivezetésére is alkalmas.

A chlorella egy egysejtű, édesvízben élő alga. A neve görög eredetű, a chloros vagyis zöld és az ella vagyis kicsi utótagból tevődik össze, így szabadfordításban a chlorella kicsi zöldet jelent. A német biokémikus Otto Heinrich Warburg, aki a sejtlégzéssel kapcsolatos kutatásaiért Nobel-díjat kapott, a chlorella fotoszintézisét is vizsgálta, illetve Melvin Calvin kémiai Nobel-díjat kapott a chlorella széndioxid-felvételének kutatásáért.

A chlorellának a legmagasabb a klorofil tartalma a növények között, vagyis nagyon hatékonyan tudja hasznos tápanyaggá formálni a széndioxidot, a vizet és ásványi anyagokat, a Nap erejének felhasználásával. A hatékony fotoszintézise miatt a chlorella számos kutató érdeklődését felkeltette, nem csak lehetséges egészségre gyakorolt pozitív hatásai miatt.

Ellentétben a spirulinával, a chlorella alga sejteket erős, emészthetetlen sejtfal veszi körül, ezért feldolgozás során a chlorellát össze kell törni, hogy a sejtfal felszakadjon és a benne rejlő értékes tápanyagokhoz hozzá tudjunk jutni.

A chlorella karotinoid tartalma nagyon jelentős, amely az A-vitamin előanyaga, ám azt még vizsgálják, mennyire képes hasznosítani ezt az emberi szervezet. Ugyanez vonatkozik a chlorella B12-vitamintartalmára.

Nem teljesen tisztázott még a folyamat, de a chlorella segítheti a máj működését, a méregtelenítést, kiválasztást, támogathatja az immunrendszert, továbbá a vérnyomást is segíthet normalizálni.

Ez a pici alga tartalmaz egy chlorella növekedési faktornak nevezett anyagot, amely hatására a növény nagyon gyors ütemben növekszik, húszóránként megnégyszerezi önmagát. Számos kutatás folyik, hogyan hat ez az anyag ez emberi szervezetre, hiszen hatással lehet a regenerációs képességünkre.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.