Biotech Liquid Amino (Nitron) Citrom

Biotech Liquid Amino (Nitron) Citrom

Nincs raktáron

1 ADAGBAN:12 g aminosav komplex (hozzádott BCAA; L-glutamin)100 mg AAKG12 mg B6-vitamin2:1:1 BCAA arány100%-ban gluténmentes termék! Üdvözlünk a hidrolizált mennyországban! Egyetlen adag Liquid Amino 12 g; hidrolizált kollagénből és tejsavófehérje-hidrolizátumból származó tiszta aminosavat juttat a szervezetbe.

Kosárba
EAN kód:5999076204397
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Liquid Amino (Nitron) Citrom Részletes leírás

1 ADAGBAN:

12 g aminosav komplex (hozzádott BCAA; L-glutamin)100 mg AAKG12 mg B6-vitamin2:1:1 BCAA arány

100%-ban gluténmentes termék!

Üdvözlünk a hidrolizált mennyországban!

Egyetlen adag Liquid Amino 12 g; hidrolizált kollagénből és tejsavófehérje-hidrolizátumból származó tiszta aminosavat juttat a szervezetbe. A Liquid Amino az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Egy amino sem marad ki

Ez az igen fejlett aminosav komplex elágazó láncú (BCAA); peptidkötéses és szabad aminosavak felhasználásával készült. A Liquid Amino az összes esszenciális; feltételesen esszenciális és nem esszenciális aminosavat tartalmazza.

Vitaminokkal kiegészítve

Emellett az élvonalbeli Liquid Amino B6- és B12-vitamint is tartalmaz; amelyek segítenek csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget. A B6-vitamin elősegíti a normál fehérje- és glikogén-anyagcserét.

Ízek: citrom; narancs

Felhasználási javaslat: Edzésnapokon fogyassz 1 adagot edzés előtt és 1 adagot edzés után. Pihenőnapokon fogyassz 1 adagot reggel.

Kiszerelés: folyadék 1000 ml (25 adag)

Összetevők: ivóvíz; Amino Factor [hidrolizált fehérje; tejsavófehérje-hidrolizátum; BCAA komplex (L-leucin; L-izoleucin; L-valin 2:1:1)]; L-arginin-alfa ketoglutarát; maltodextrin; étkezési sav (citromsav); tartósítószerek (szorbinsav; nátrium-benzoát); édesítőszerek (aceszulfám-K; szukralóz); piridoxin-hidroklorid; színezék (Sunset Yellow FCF*); cianokobalamin. A Sunset Yellow FCF* a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A készítmény szedése előtt kérem; konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza! Narancssárga FCF; tartrazin: A gyermekek tevékenységére es figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év) lásd a csomagoláson jelzett időpontig

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten; 70% relatív páratartalom alatti; közvetlen hőtől; napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.