Biotech Tomato Soup New

Biotech Tomato Soup New

Nincs raktáron

Magas fehérjetartalom kombinált fehérjékkel és rosttalAlacsony zsírtartalomAlacsony cukortartalom*Gyorsan és könnyen elkészíthetőGluténmentesTartósítószer-mentes *Az állítás a 100 ml; fogyasztásra kész termékre vonatkozik! Egy ízekkel teli diétát keresel? A Protein Gusto egy funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád magas fehérjetartalommal és hozzáadott cukor nélkül.

Kosárba
EAN kód:5999076222346
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:10 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Tomato Soup New Részletes leírás

Magas fehérjetartalom kombinált fehérjékkel és rosttalAlacsony zsírtartalomAlacsony cukortartalom*Gyorsan és könnyen elkészíthetőGluténmentesTartósítószer-mentes 

*Az állítás a 100 ml; fogyasztásra kész termékre vonatkozik!

Egy ízekkel teli diétát keresel? A Protein Gusto egy funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád magas fehérjetartalommal és hozzáadott cukor nélkül. Ezek a könnyedén elkészíthető ételek nemcsak ízletesek és táplálóak; de tökéletesen beilleszthetőek a diétába.

Ki ne szeretné az ínycsiklandóan krémes leveseket; amiket főétkezés részeként vagy önállóan is fogyaszthatunk. A levesek nagyszerűen „kibélelik” gyomrunkat; rendszeres fogyasztásuk pedig hozzájárul ahhoz; hogy meglegyen a napi szükséges folyadékbevitelünk. A hagyományosan elkészített; zsíros és kalóriadús krémlevesek azonban sajnos tiltólistásak a fogyókúra alatt. A Protein Gusto levespor megalkotásánál azt tartottuk szem előtt; hogy a kulináris élvezetekről a diétád alatt se kelljen lemondanod! Magas fehérjetartalma segít megtartani az izomzatot a testedzés; a fogyókúra során és a mindennapokban. Az pedig egyenesen hab a tortán; hogy egy adag csupán alig több mint 100 kalóriát tartalmaz. Gluténérzékenységgel küzdők is bátran fogyaszthatják; ugyanis gluténmentes; és hozzáadott cukrot sem tartalmaz. Könnyen és gyorsan elkészíthető; hidegen és melegen egyaránt fogyasztható; ízlés szerint gazdagítható.

Fald nagykanállal az életet és maradj formában a Protein Gusto levesporral!

1 adagban (30 g):

113 kcal16 g fehérje8;1 g szénhidrát1;4 g zsír1;4 g só 

Kiknek ajánljuk a Protein Gusto Tomato Soup-ot? 

azoknak; akik szeretik a finom; egyszerűen és gyorsan elkészíthető modern ételeketazoknak; akik nem szeretnének lemondani a finom ízekről a fogyókúra alatt sema reformkonyha szerelmeseinek; hiszen a magas fehérjetartalmú paradicsomleves por nagyszerű receptvariációk alapja lehet 

A termék csak hidegen feldolgozott; RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsírttartalmaz. 

A Protein Gusto Tomato Soup az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Íz: paradicsom

Kiszerelés: 30 g (1 adag)

Felhasználási javaslat: Keverjen el 30 g (1 tasak) port 200 ml meleg vízben (max.: 80°C). Fogyassza ízlés szerint hidegen vagy melegen! 

ÖSSZETEVŐK: paradicsom por 27%; hidrolizált fehérje; tejsavófehérje koncentrátum; kalcium-kazeinát(tejet tartalmaz); étkezési só; krémesítő keverék [pálmazsír1; glükózszirup; tejfehérje; csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)]; rizsliszt; ízfokozó (nátrium-glutamát); vöröshagyma por; színezékek (ammóniás karamell; azorubin*); petrezselyemlevél por; emulgeálószer: lecitinek (szója); étkezési sav (citromsav); sűrítőanyag (xantángumi); fokhagyma por; feketebors; morzsolt bazsalikom. 1A termék RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsírt tartalmaz. *Azorubin: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

 Alacsony cukortartalmú: <2;5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész termék.

Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás hátoldalán; a fehér mezőben (LOT/EXP). 

Tárolás: tárolja hűvös; száraz helyen.

Biotech Tomato Soup New Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.