EZERJÓFŰ FEKETEDIÓ+ KIVONAT 50ML

EZERJÓFŰ FEKETEDIÓ+ KIVONAT 50ML

Raktáron

Gyomor - Bél - Emésztőrendszer segítésére.

3 250 Ft
egységár: 3 250,25 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999563432258
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

EZERJÓFŰ FEKETEDIÓ+ KIVONAT 50ML Részletes leírás

A feketedió kérgének ismert enyhe hashajtó hatása is van, így alkalmazható székrekedés esetén.

Külsőleg számos bőrbetegség, pl. pikkelysömör, ekcéma, herpesz kezelésére, illetve bőrparaziták kiirtására használják.

A szegfűszeg szintén egy antiszeptikus vegyület, a szervezet vizeit a mérgek kihevítésével tisztítja, segíti a vese működését.

A fehér ürmöt étvágytalanság esetén használják felnőtteknél. Epekiválasztást fokozó, és az epehólyag összehúzódását kiváltó hatással is rendelkezik, az epeürítést három-négyszeresére is növelheti. Idült hurutoknál és lomha bélmozgás estén javítja az emésztést.

 A cayenne-i bors hatásos az emésztőrendszeren belül fertőzések megelőzésében. Serkenti az emésztőnedvek kiválasztását, és ezzel elősegíti az emésztést. Jó szélgörcsök és kólia ellen is.

Alkalmazás: 3 x 20 - 40 csepp lehetőleg magában, (reggeli és ebéd előtt valamint vacsora után)

Magas tannintartalma miatt máj- vagy vesebetegségben szenvedők hosszabb távon ne alkalmazzák. Fogyasztása okozhat hasmenést. Vérnyomáscsökkentő gyógyszerek fogyasztásával párhuzamosan fokozott vérnyomás-ellenőrzés, illetve a kezelőorvossal történő konzultáció javasolt. Ugyanez a biztonságos használat javasolt cukorbetegség esetén, inzulin vagy egyéb vércukorszint-csökkentő gyógyszer szedésekor. Várandós és szoptatós anyukáknak nem javasolt a használata! 

Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott!

Egy üveg elfogyasztása után érdemes váltani, vagy 2-4 hét szünetet tartani az újabb üveg megkezdése előtt. 

Összetevők: Növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz, Feketedió terméshéj, Fehér üröm herba, Szegfűszeg termés, Cayenne termés

Glutén, szója, színezék, ízfokozó és tartósítószer-mentes.
100 %-ig növényi eredetű.

Tárolás: Sötét, hűvös helyen tartandó, felbontás után mindenképp hűtőben.
Használat előtt felrázandó!
Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen tárolandó.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.