GAL Multivitamin 1 DB

GAL Multivitamin 1 DB

Nincs raktáron

A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget. Azaz minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.

Kosárba
EAN kód:5999886937447
Márka:GAL
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

GAL Multivitamin 1 DB Részletes leírás

A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget. Azaz minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. Ezen hatóanyagok mindegyike természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövényekből van kivonva, így azon ko-faktorokból is tartalmaz, amelyek e növényekben aligha véletlenül vannak jelen a bennük lévő vitaminok/ásványok mellett. A mennyiségek esetében végig fontosnak tartottuk, hogy a napi adag biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmi esetre se lépje túl az életszerű mennyiségeket, azaz azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem.

Fogyasztási javaslat: Napi 1 db kapszulát + 26 cseppet fogyasszunk. Lehet egyszerre vagy külön is, de fontos, hogy étkezéskor, és jobb reggel vagy nappal, mint este. A cseppek bevehetők egyszerre vagy az étkezésekhez megosztva is (pl.: 2 x 13 csepp).

Opcionális kiegészítési javaslatunk arra az esetre, ha nem fogyaszt átlagosan napi 2 db tojássárgáját + heti 1-2 alkalommal májat és sósvízi halat/herkentyűt: GAL Omega-3 Eco + GAL Kolin-só. Vagy egyszerűen javasoljuk, váltson ilyen esetben a GAL+ Multivitaminra, ami többek közt még ezeket is tartalmazza.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.