Biomed Körömvirág Krém 60 G Forte

Biomed Körömvirág Krém 60 G Forte

Raktáron

Érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására ajánljuk a test teljes felületére. Túlzott napozás után különlegesen ajánlott. Biomed Körömvirág Krém forte alkalmazásaA krémet külsőleg alkalmazza tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

1 054 Ft
egységár: 17,56 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999525621041
Márka:Biomed
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomed Körömvirág Krém 60 G Forte Részletes leírás

Érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására ajánljuk a test teljes felületére. Túlzott napozás után különlegesen ajánlott. Biomed Körömvirág Krém forte alkalmazásaA krémet külsőleg alkalmazza tiszta és sérülésmentes bőrfelületen. Használatát különösen ajánljuk túlzott napozás után és az érzékeny bőrűeknek. A krém hidratáló hatású, a bőrt puhává teszi. A készítmény hatóanyagai hámosodást elősegítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Biomed Körömvirág Krém forte hatóanyagakörömvirág és kamilla kombinált kivonataorvosi zsálya illóolaj, muskotályzsálya illóolaj, citrom illóolajA és E vitamin.Összes hatóanyag tartalom: 7% gyógynövény kivonat.Biomed Körömvirág Krém forte összetételeAqua, Petrolatum, Cetearyl AlcoholCalendula and Matricaria Extract, Paraffinum LiquidumSodium Laureth Sulfate, MethylparabenAlcohol,Lemon-oil, Beta CaroteneTocopherol, Sage oil, Clary oil

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.