Dr.Chen Slim Tapasz

Dr.Chen Slim Tapasz

Raktáron

Dr. Chen Slim tapasz 10db. Gyógynövényekkel és mágnessel kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló Slim tapasz. .

2 700 Ft
egységár: 270 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561420813
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Slim Tapasz Részletes leírás

Dr. Chen Slim tapasz
Gyógynövényekkel és mágnessel kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló Slim tapasz.

A Hagyományos Kínai Orvoslás akupunktúra elméletei alapján kifejlesztett gyógynövény tartalmú, mágnes-terápiával kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló termék. A tapasz, különböző meridián pontokat stimulálva, a szövetek mélyén fejti ki hatását. Eltávolítja a szervezetben felgyülemlett salakanyagokat, szabályozza az anyagcsere folyamatokat, ezáltal támogathatja az emésztést, a zsírsejtek lebontását és a bőr feszesebbé válását.
Ajánlott meridián akupunktúrás pontok:
1. Befogadó meridián, 8-as pont (Shen Que pont)
Lokalizáció: köldök közepén
Akupunktúrás indikáció: Yin típusú megbetegedések, súlyos Yang és Qi hiány, gyengeség, fáradékonyság, hasi fájdalom, végtagi hidegérzet, állandó fázékonyság, salakanyag eltávolítás.
2. Befogadó meridián, 9-es pont (Shui Fen pont)
Lokalizáció: 2 ujjnyi (1 cm) távolságra a köldök felett
Akupunktúrás indikáció: ödéma, vizelési nehézség, has és bélrendszer abnormális működése.
3. Gyomor meridián, 25-ös pont (Tian Shu pont)
Lokalizáció: a köldök magasságában, a köldök középtől 3 ujjnyi (2 cm) távolságban található mindkét oldalon
Akupunktúrás indikáció: székrekedés, haspuffadás, folyás és menstruációs zavar esetén, gyomorhurut, mindenféle gyomorpanasz, vízhajtó hatású. Szabályozza a gyomor és a lép Qi-jét, valamint a bélritmust.

Összetevők: Rheum officinale, Honysuckle, L-carnitine, Raspberry ketone, Aloe, Alpha Elaterine, Virgin tea polyphenol, Folium nelumbinis.

Felhasználási javaslat: Csak külsőleg alkalmazandó! Meleg törlőkendővel tisztítsd meg, majd töröld szárazra a köldököt és környékét. A tapaszról távolítsd el a védőfóliát és helyezd a köldök közepére. Mindig lefekvés előtt helyezzük fel a tapaszt, és hagyjuk 8-10 órán keresztül a kezelendő felületen. A Slim tapasz kúraszerű alkalmazása esetén 1 hétig naponta ajánlott használni, majd 2 napos szünet után – a kívánt hatás eléréséig – a kúra megismételhető. Minden tapasz csak egyszer használható.

Figyelmeztetés: Csak külsőleg használható! A tapasz használata várandós és szoptatós anyák, valamint 12 éven aluli gyermekek számára tilos! Az összetevők bármelyikére való allergiás érzékenység esetén, valamint sebes, sérült bőrfelületen, az útmutatóban megjelölttől eltérő testrészen nem használható. Irritáció és bőrpír esetén hagyjuk abba a tapasz használatát.

Kiszerelés: 10 db/doboz

Dr.Chen Slim Tapasz Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.