JutaVit Apotheke Lóbalzsam Cold

JutaVit Apotheke Lóbalzsam Cold

Raktáron

JutaVit Lóbalzsam COLD 500ml – Vérbőséget okozó mentolt, kámfort és gyógynövény kivonatot tartalmazó ápoló készítmény. .

2 128 Ft
egységár: 4,26 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999882716404
Márka:Jutavit
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Apotheke Lóbalzsam Cold Részletes leírás

Használható a láb, a kéz, a hát vagy akár a homlok bőrfelületén olyan esetekben, amikor az összetevők által elérhető hűsítő hatás kívánatos. Ilyen hatást a régi gazdák a lovak lábfájásánál alkalmaztak, innen ered a termék elnevezése. Minden bőrtípusra alkalmazható!

Kiszerelés: 500ml

Öszetevők: Aqua, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Menthol, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, CI 42090, CI 19140, Limonene.

Tárolás: 10-25°C-os hőmérsékleten, fénytől és hőtől távol tartandó.

Figyelem! A termék csak sérülésmentes bőrfelületen használható. Használat után a szemhez vagy intim testterületekhez nyúlni tilos! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Erős égő érzet vagy a bőr kivörösödése esetén használata nem ajánlott. A termék bármely összetevőjével fennálló érzékenység esetén ne használja a terméket!

JutaVit Apotheke Lóbalzsam Cold Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 08. 31.

  Kiválóan hűsít, nehézláb-érzésen is segít.

  Zöld színű, így a ruhákat/ágyneműt megfoghatja.

Anonim Felhasználó2018. 11. 01.

  Jó

Anonim Felhasználó2016. 11. 28.

  Nagy kiszerelés ,hatékony

Anonim Felhasználó2016. 04. 01.

  Jó a termék, már régóta használom.

Anonim Felhasználó2015. 10. 18.

  Ezt a terméket régóta használjuk és bevált.