Naturland Fekete nadálytő krém 2 in 1

Naturland Fekete nadálytő krém 2 in 1

Raktáron

Egy termékben az árnika és a fekete nadálytő rendkívüli hatásaTradicionális gyógynövény készítmény. Zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, rándulások okozta véraláfutások, vérömlenyek, gyulladások és duzzanatok megszűnésének elősegítésére, valamint csonttörések utáni kezelések kiegészítésére bőrápolási céllal.

3 461 Ft
egységár: 34,61 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998794307113
Márka:Naturland
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Fekete nadálytő krém 2 in 1 Részletes leírás

Egy termékben az árnika és a fekete nadálytő rendkívüli hatása

Tradicionális gyógynövény készítmény.
Zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, rándulások okozta véraláfutások, vérömlenyek, gyulladások és duzzanatok megszűnésének elősegítésére, valamint csonttörések utáni kezelések kiegészítésére bőrápolási céllal. Hatóanyagai segítik a szövetek regenerálódását.

Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől védve.

Naturland Fekete nadálytő krém 2 in 1 Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:db/karton
Különleges tulajdonságok: 

Naturland Fekete nadálytő krém 2 in 1 Kulcsszó

naturland, nadálytő krém, fekete nadálytő, gyulladás, duzzanat

Naturland Fekete nadálytő krém 2 in 1 Összetevők

Aqua, Alcohol, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Symphytum Officinale Root Extract, Sodium Lauryl Sulfate, Arnica Montana Flower Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, A

Naturland Fekete nadálytő krém 2 in 1 Tudnivalók

Alkalmazás:A tiszta bőrfelületet vékony rétegben bekenjük, majd gyengéden a bőrbe masszírozzuk. Naponta 1-2 alkalommal, évente legfeljebb 4-6 hétig alkalmazható.

Naturland Fekete nadálytő krém 2 in 1 Figyelmeztetés

Külsőleg!Kizárólag ép bőrfelületen alkalmazza! Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön! Ne alkalmazza, ha allergiás valamelyik összetevőre!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 08. 06.

  a vérömlenyt fokozatosan eltünteti

TERÉZ2017. 04. 06.

  Sérüléseknél nagyon jól oszlassa a véraláfutást.