Naturland Svédkeserű krém

Naturland Svédkeserű krém

Raktáron

Reumatikus megbetegedéseknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére. .

1 693 Ft
egységár: 28,22 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998794301470
Márka:Naturland
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Svédkeserű krém Részletes leírás

Reumatikus megbetegedéseknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére.

Naturland Svédkeserű krém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:100
Csomagolási mértékegység:db/karton

Naturland Svédkeserű krém Kulcsszó

naturland, svédkeserű, svédkeserű krém, izomgyulladás

Naturland Svédkeserű krém Összetevők

Hatóanyagok: 60 g krémben: 0,60 g Svédkeserű tinktúra, 0,30 g levomentol (Levomentholum), 0,30 g racém kámfor (Camphora racemica) Segédanyagok: tisztított víz, fehér vazelin, cetil-sztearil-alkohol, folyékony paraffin, 96%-os eta-nol, nátrium-lauril-szulf

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 12. 12.

  Ajándékba vettem...

Valeri2016. 06. 11.

  Nagyon jó hatással van a fájdalmas ízületekre.