Petra Rozmaring gél

Petra Rozmaring gél

Raktáron

Kedvező bőrápoló tulajdonságokkal (fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, nyugtató, izmok fáradtságát mérséklő, bőrvörösítő, helyi keringést fokozó, hűsítő) rendelkezik, egyaránt alkalmazható sportolás, megterhelő izommunka előtt és után is.

2 178 Ft
egységár: 4,36 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997901316178
Márka:Petra
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Petra Rozmaring gél Részletes leírás

Kedvező bőrápoló tulajdonságokkal (fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, nyugtató, izmok fáradtságát mérséklő, bőrvörösítő, helyi keringést fokozó, hűsítő) rendelkezik, egyaránt alkalmazható sportolás, megterhelő izommunka előtt és után is.

A készítmény olyan anyagok és illóolajok keverékét (Rozmaring, Levendula, Menthol, Kámfor, Feketenadálytő) tartalmazza, amelyeknek kedvező bőrápoló tulajdonságait (fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, nyugtató, izmok fáradtságát mérséklő, bőrvörösítő, helyi keringést fokozó, hűsítő) számos szakirodalomban igazolták.

Egyaránt alkalmazható sportolás, megterhelõ izommunka előtt és után is. A készítmény kellemes és tartós hatást gyakorol a bekent testrészre. Nyílt sebre, szembe, szájba, orrba nekerüljön! Kisgyermekek elől gondosan zárja el!


Petra Rozmaring gél Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Utazó2016. 12. 09.

  Ezt a terméket nem kaptam meg

irén2016. 08. 23.

  a gél nagyon jó,fáradt lábra,izületekre mi már régóta használjuk,és bevált

Anonim Felhasználó2016. 08. 19.

  rengeteg izom, izületi panaszra tökéletes. Továbbá a rovarcsípés viszkető, égő érzését és a fáradt lábak elnehezedő érzetét is csillapítja.

Anonim Felhasználó2015. 10. 09.

  Kellemesen frissít, hűsít. Nagyon jó ára van.