Aquacoll Kollagénel Dúsított Üdítőital Mangó 500 ml

Aquacoll Kollagénel Dúsított Üdítőital Mangó 500 ml

Nincs raktáron

Önnek is kedvelt gyümölcse a mangó? Kipróbálna egy valódi mangóból készült üdítőitalt? Â A mangó egy kellemes ízű vitaminbomba, amelyben vitaminok és ásványi anyagok is bőségessen megtalálhatóak. A benne lévő enzim ráadásul védi a gyomrot a káros hatások elől.

Kosárba
EAN kód:5999886264024
Márka:Aquacoll
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aquacoll Kollagénel Dúsított Üdítőital Mangó 500 ml Részletes leírás

Önnek is kedvelt gyümölcse a mangó? Kipróbálna egy valódi mangóból készült üdítőitalt?

 

A mangó egy kellemes ízű vitaminbomba, amelyben vitaminok és ásványi anyagok is bőségessen megtalálhatóak. A benne lévő enzim ráadásul védi a gyomrot a káros hatások elől. A mangó szénhidrát tartalma meglehetősen magas, ámbár nem emiatt mondanánk azt, hogy érdemes fogyasztani.

 

Ha mangót akar enni vagy inni, egy dolgot fontos tudnia. A-, B1-, B2-, valamint E-vitamint is be fog vinni a szervezetébe ezzel az egy gyümölccsel, ami rengeteg pozitív hatást biztosít az egész szervezetének. Ezen kívül még olyan a szervezet számára fontos ásványi anyagokat tartalmaz, mint a foszfor, a kálium, a nátrium, a magnézium vagy a vas.

 

Rosttartalma segíti az emésztést, nem hagyja, hogy negatív anyagok letapadjanak a szervezetben, ezáltal az érrendszerbe sem kerül káros anyag. Az erek szállítják a szívnek a tápanyagokat, ám ha az erek falán nincs letapadva káros anyag, az nem jut el a szívhez sem, így a mangó segíti a szív helyes működését, védi azt a káros anyagoktól is.

 

Válassza az Aquacoll kollagénes mangó üdítőitalát, ha:

Egy kiváló mangós italt szeretne.

Nem akar adalékanyagokkal teli italt fogyasztani.

A mangó pozitív hatásaival pozitívan befolyásolná a szervezete működését.

Vágyik a trópusi ízekre, szívesen érezné magát egy tengerparton pihenve, mintha mangós koktélt szürcsölgetne.

Forgalmazza: Kellys Healthy Life Kft., Magyarország (EU), Cím: 1174 Budapest, Orgoványi utca 4


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.