Bioextra Fokhagyma kapszula

Nincs raktáron

​100 százalék szárított fokhagyma tartalmú étrend-kiegészítő készítmény. Mikor ajánlott? A fokhagyma közismert fűszernövény, a természetgyógyászok pedig valóságos csodaszernek tartják. Fokhagyma fogyasztása mindenkinek ajánlható, de különösen azoknak, akik az érrendszerüket természetes módon kívánják védeni.

Kosárba
EAN kód:5997367700948
Márka:Bioextra
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioextra Fokhagyma kapszula Részletes leírás

​100 százalék szárított fokhagyma tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.
 
Mikor ajánlott?
A fokhagyma közismert fűszernövény, a természetgyógyászok pedig valóságos csodaszernek tartják. Fokhagyma fogyasztása mindenkinek ajánlható, de különösen azoknak, akik az érrendszerüket természetes módon kívánják védeni.
 
A fő hatóanyagok jótékony hatása:
A 100% fokhagyma kapszula hatóanyagai szabályozzák az érrendszerben lezajló folyamatokat. Előnyösen befolyásolhatja a vérlipid (vérzsír) szintet. Előnyösen befolyásolhatja a vér összkoleszterin, illetve az LDL-koleszterin szintjét és a vér triglicerid szintjét.
 
A fokhagyma hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.
 
A fokhagyma hozzájárulhat a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához, valamint a káros mikroorganizmusokkal (gombákkal, baktériumokkal) szembeni ellenálló képességhez.
 
Adagolás: naponta 4 x 1 kapszula.
 
Gyártó: Bioextra Zrt.
OÉTI által notifikált termék.

Bioextra Fokhagyma kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:54
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Bioextra Fokhagyma kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.