Bioextra Grapefruit Mag kapszula

Raktáron

​Mikor ajánlott?  A grapefruit citrus bioflavonoid hatóanyagai gyökbefogó és antioxidáns hatásúak. A C-vitamin hatását fokozzák, bomlását gátolják. A kapillárisok átjárhatóságát és törékenységét csökkentik.

2 625 Ft
egységár: 43,75 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997367700955
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioextra Grapefruit Mag kapszula Részletes leírás

​Mikor ajánlott?
 
A grapefruit citrus bioflavonoid hatóanyagai gyökbefogó és antioxidáns hatásúak. A C-vitamin hatását fokozzák, bomlását gátolják. A kapillárisok átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. 
A P-vitamin (Permeabilitási faktornak) segíti a C-vitamin felszívódását, megvédi az oxidációtól. A citrus bioflavonoidok hozzájárulnak az immunrendszer ellenálló képességének megőrzéséhez, támogatják a bél baktérium flóráját, viszont számos más baktérium-, valamint vírustörzs, gombafaj (köztük a Candida albicans) és egysejtű parazita növekedését gátolják.
 
Adagolás: napi 1 kapszula.

Gyártó: Bioextra Zrt.
OÉTI által notifikált termék.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 03. 28.

  Gyulladást csökkenti és az immunrendszert támogatja, a betegségeket csökkenti.

Anonim Felhasználó2019. 12. 21.

  Szuper!

Zoli2018. 10. 06.

  Nincs még tapasztalat. Korábban nem szedtem.

Anonim Felhasználó2016. 12. 11.

  A cseppeket már többször is használtam és nagyon hatásos volt;de az "ìz élmény" és az egyszerűbb használat miatt szerintem erre fogunk áttérni.

Anonim Felhasználó2016. 10. 07.

  Bevált

Fritz János2016. 06. 22.

  Jó ár érték arány

Anonim Felhasználó2016. 04. 02.

  amire ajánlják arra jó. nincs rossz íze mint a cseppeknek.

  ennyi pénzért még többet tennék bele

Anonim Felhasználó2014. 12. 10.

  Nagyon jó vírusölő