Biomenü Bio Cékla Por

Raktáron

Biomenü Bio Cékla Por 125 g Vitamindús, nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket. A természetes májtisztító kúrák fontos összetevője.  Európába a rómaiak segítségével jutott el és elsősorban gyógyszerként vált ismertté, csak később terjedt el mint élelmiszer.

1 990 Ft
egységár: 15,92 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305796
Márka:BioMenü
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Cékla Por Részletes leírás

Biomenü Bio Cékla Por 125 g

Vitamindús, nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket. A természetes májtisztító kúrák fontos összetevője. Európába a rómaiak segítségével jutott el és elsősorban gyógyszerként vált ismertté, csak később terjedt el mint élelmiszer. Bár eleinte jellemzően főzték, vagy salátákat készítettek belőle, az elmúlt évszázadokban felhasználása egyre sokoldalúbbá vált és népszerűsége folyamatosan nőtt. A BioMenü BIO CÉKLA port ellenőrzött körülmények között termesztett növényekből gondosan válogatják, tisztítják, majd kíméletesen szárítják, porítják és csomagolják, így megőrzi eredeti, gazdag tápanyagtartalmát. Dúskál a vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben és sárgarépával keverve kiváló májtisztító kúra is lehet.

Előnyei:

Kiváló vérképző
Csökkentheti a vérnyomást
Javítja az állóképességet
Segíti az izmok fejlődését
Májvédő hatású
Kezelhetők vele a diabétesz tünetei

Felhasználás:

Fogyaszthatjuk folyadékban hígítva frissítő itlként, főzhetünk levest belőle és keverhetjük salátákhoz is.

Adagolás:

1 adag: 5 g

Tárolás:
Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.