Boszy Femina Komfort Teakeverék

Boszy Femina Komfort Teakeverék

Raktáron

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL? A barátcserje termés (Vitex agnus-castus) gyógyászati alkalmazása a női hormonháztartás rendellenességeinek kezelésében a régmúltba nyúlik vissza. Napjainkban „sikertörténetét” éli; kivonataiban számos gyógyszer alapanyaga (Mastodinon, Strotan stb.

889 Ft
egységár: 44,44 Ft / filter
Kosárba
EAN kód:5999560192742
Márka:Boszy
Kiszerelés:20 filter
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Boszy Femina Komfort Teakeverék Részletes leírás

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

A barátcserje termés (Vitex agnus-castus) gyógyászati alkalmazása a női hormonháztartás rendellenességeinek kezelésében a régmúltba nyúlik vissza. Napjainkban „sikertörténetét” éli; kivonataiban számos gyógyszer alapanyaga (Mastodinon, Strotan stb.). A takarmány- növényként közismert vöröshere gyógyhatását a közelmúltban ismerték fel; az egyik legtöbbet kutatott gyógynövény. Az édes narancshéj ízjavítóként szerepel a keverékben.

 

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A női hormonháztartás rendellenességeinek következményei közé tartoznak a menstruációs ciklust és a menopauzás időszakot kísérő, igen változatos tünetek. A hormonpótló kezelés gyakorlatáról az utóbbi időben- eredményességének elismerése mellett- számos fenntartás fogalmazódott meg, különös tekintettel egyes mellékhatásokra. Az ösztrogén hormon szint emelésének alternatív lehetősége olyan gyógynövények alkalmazása, melyek növényi ösztrogént (fitoösztrogéneket) tartalmaznak. Ezek hatásait számos klinikai vizsgálatban tanulmányozták és többségükben előnyös hatásaikat állapították meg. Igazolták menstruációt megelőző és menopauzával kapcsolatos tünetek és a csontritkulás kezelésében való pozitív szerepüket. Összességében az életminőség javulása érhető el a sokak számára kellemetlen időszakokban, mellékhatások nélkül.

 

HOGYAN ALKALMAZZUK?

A csomagoláson feltüntetett teakészítési mód ajánlható. Ösztrogén tartalmú gyógyszerek szedésével egyidőben a tea fogyasztása nem ajánlott!

BARÁTCSERJE TERMÉS

Nőgyógyászati panaszok kezelésében javasolt. A kutatások szerint a menstruációt megelőző és a menopauzával együtt járó kellemetlen tünetek esetén egyaránt hatásos. A humán terápiában  alkalmazása biztonságos. Ajánlott dózisa  2 csésze/nap,  Három hónapos folyamatos fogyasztása 

Összetevők: barátcserjetermés, édes narancshéj, vöröshere
Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban
Tömeg: 20x1,5 g

Boszy Femina Komfort Teakeverék Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.