DR Herz Koenzim Q10 60mg kapszula

DR Herz Koenzim Q10 60mg kapszula

Nincs raktáron

 Q10 ellátottság hozzájárul a szív egészséges működéséhez.

Kosárba
EAN kód:5999564541010
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

DR Herz Koenzim Q10 60mg kapszula Részletes leírás

A Q10 egy vitaminhoz hasonlító koenzim, amely minden élőlényben megtalálható, és a légzés által keletkező energiát biztosítja a szervezetnek a mitokondriumok szintjén (az emberi szervezet által termelt energia 95%-a ilyen).

Dr. Herz Q10 60mg kapszula
A Q10 koenzim hozzájárulhat a szellemi- és fizikai teljesítőképesség növeléséhez, a szervezetben zajló káros oxidációs folyamatok gátlásához, az öregedési folyamatok lassításához, a szív- és érrendszeri problémák megelőzéséhez, kezeléséhez. Az E-vitamin segíthet a káros szabad gyökök semlegesítésében, a szív koszorúereinek védelmében, a trombózis, szívroham és szélütés megelőzésében.

A Q10-et szervezetünk 25-30 éves korunkig előállítja, utána szintje hanyatlani kezd, emiatt pótolni szükséges, mert hiánya olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás és más betegségek. Legnagyobb hiányát szívbetegség esetén mutatták ki. Már meglévő szív- és érrendszeri problémákra is kiváló, javítja az érfal működését. Legnagyobb hatását a szabad gyökök lekötésében fejti ki klinikai tesztek alapján. Csökkenti az UV-sugárzás okozta ráncosodást, gátolja a kollagénrostok bomlását, a rák megelőzésében is fontos szerepe lehet.

Q10
A Q10 koenzim egy vitaminhoz hasonló, zsíroldékony enzim, erőteljes antioxidáns hatású. Legfontosabb feladata, hogy mint egy katalizátor, biztosítsa a tápanyagokból a test sejtjeinek energiával való ellátását, megfelelő működését. Minél magasabb a sejtekben található Q10 szintje, annál több energiát képesek előállítani. Ha csökken a Q10 szintje, energiahiány lép fel, ami a sejtek működésének megzavarodását, esetleg teljes leállását is okozhatja. Az egyik legtöbb Q10-et tartalmazó szerv a szív, ezért mind a szívbetegségek megelőzésére, mind a meglévő szív- és érrendszeri problémáknál hasznos lehet a fogyasztása.

Az amerikai Nemzeti Egészségügyi Hivatal összegzése szerint a tudományos kutatások a következőket állapították meg róla:

-          Segít az aerob állóképesség növelésében (fizikai munka, biciklizés, úszás, futás, stb.) azáltal, hogy energiával és oxigénnel látja el az izmokat és a szívet.

-          Segít a szívelégtelenségben szenvedőknek azáltal, hogy energiával és oxigénnel látja el a szívet.

Összetétel: Napraforgóolaj, zselatin, glicerin, Koenzim-Q10, dl-alfa-tokoferil-acetát, tisztított víz, színezék (vörös-vasoxid, titán-dioxid)

Felhasználási javaslat: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kiszerelés: 60 db kapszula

DR Herz Koenzim Q10 60mg kapszula

 

-       


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.