Dr.Chen Flavolady kapszula

Dr.Chen Flavolady kapszula

Raktáron

Természetes hatóanyagok a változó kori tünetekre.

2 972 Ft
egységár: 74,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802106
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Flavolady kapszula Részletes leírás

FlavoLady kapszula- 40db                                

Gyógynövény kivonatok a változó kori tünetek enyhítésére, az ér- és keringési rendszer egészségéért

étrend-kiegészítő

 
A komplex hatású készítmény elsősorban a változó korban lévő hölgyek számára ajánlott. A kudzu gyökere segít megbirkózni a változó korban jelentkező kellemetlen tünetekkel, mint pl hőhullám, izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység. A vörösgyökerű zsálya hozzájárul az egészséges érrendszer fenntartásához, elősegíti a megfelelő vérnyomás kialakulását. A fahéj támogatja a keringési rendszert, a szellemi és fizikai teljesítőképességet, kedvező hatást gyakorol az emésztőrendszer egészségére. Az angyalgyökér támogatja az urogenitális rendszer egészségét, a szervezet természetes védekező rendszerét. A pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) hozzájárul a keringés és az immunrendszer egészségéhez, a koleszterinszint normál értéken tartásához.

Összetevők: Kudzu (Pueraria lobata) kivonat, zselatin, vörösgyökerű zsálya (Salvia miltiorrhiza) kivonat, angyalgyökér (Angelica sinensis) kivonat, pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum), fahéj kivonat, szója izoflavonoid.

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: kudzu kivonat: 200 mg (izoflavonok: 20 mg), vörösgyökerű zsálya kivonat: 120 mg, angyalgyökér kivonat: 120 mg, pecsétviaszgomba: 100 mg, fahéj kivonat: 60 mg, szója izoflavonoid: 30 mg.

Adagolás: Napi 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve. Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Warfarin, szalicilát, digoxin és diazepám tartalmú gyógyszerekkel együtt nem használható. Gyermekek, várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 03.

  enyhíti a hőhullámaimat

Anonim Felhasználó2016. 12. 14.

  Pár nap alatt rendeződtek a klimaxos panaszaik