Dr.Chen Jiangzhi Szűztea kapszula

Dr.Chen Jiangzhi Szűztea kapszula

Nincs raktáron

A fogyókúra hatékonyságához.

Kosárba
EAN kód:5999561420356
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:40 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Jiangzhi Szűztea kapszula Részletes leírás

Dr. Chen Szűztea kapszula - 40 db

Étrend-kiegészítő

Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség. A Szűztea gyógynövénykeverékben található polifenolok az hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez – amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért –, és biztosítják a kúra fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének.

A Szűztea gyógynövénykeverékben található polifenolok ezáltal erőteljes mértékben járulnak hozzá a fogyókúra hatékonyságához. Tartsa mindig szem előtt, hogy a sikeres fogyókúra fokozatos folyamat: egészségének megőrzése élethossziglani feladat.

Adagolás: Naponta 2×1 kapszula bevétele javasolt. Kezdetben esténként napi 1 kapszula bevétele javasolt, majd egyéntől függően igény, illetve szükség szerint a napi adag növelhető 2×1 kapszulára (este és reggel). Javasolt naponta legalább 2 liter folyadék, magas rost- és fehérjetartalmú ételek fogyasztása, a zsíros ételek kerülése.

Hatóanyagok a napi adagolásra:
EGCG: 255 mg,
fehér eperfa levél kivonat: 100 mg,
kapszaicin (chiliből): 30 mg,
szennozid B: 9 mg

Öszetevők: polifenolok (zöldtea, aloe vera), szennalevél kivonat, fehér eperfa levél kivonat, kapszaicin (chiliből) zselatin kapszulába töltve.




    

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

V. Angéla (49 éves )2018. 11. 24.

  10 éve használom, csak így tudok kíméletesen reggeli "anyagcserét" bonyolítani :-)

  Nincs

Tünde2018. 09. 27.

  Nincs mellék íze.Napi 1x vettem be és elvette az étvágyam.

  Hasmenést okozott,de a hozzászolókat olvasva láttam,hogy majd megszűnik.

Anonim Felhasználó2016. 04. 20.

  Jól tisztítja a bélrendszert.

Anonim Felhasználó2015. 03. 27.

  Meghajt, gyakran okoz hasfájást.

Anonim Felhasználó2014. 12. 12.

  Jó