Dr.Chen Neurorelax kapszula

Dr.Chen Neurorelax kapszula

Raktáron

Valeriánával a megfelelő relaxációért, a pihentető alvásért.

1 979 Ft
egységár: 65,96 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802816
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Neurorelax kapszula Részletes leírás

NeuroRelax kapszula - 30db
étrend-kiegészítő

A valeriana (macskagyökér) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a nyugodt és pihentető alváshoz. A komló virág és citromfű hozzájárul a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, valamint támogatják a normál idegállapot és lelki egyensúly fenntartását. A három növény az Európai Unió által hivatalosan elfogadott gyógynövény-kombináció. A schizandra „öt ízű gyümölcsét” Kínában igen nagyra becsülik a mindennapi étkezésben és a hagyományos orvoslásban egyaránt. Értékes hatóanyagtartalma miatt mára az európai szakemberek is felfigyeltek rá. A B1- és B6-vitaminok szükségesek az idegrendszer normál működéséhez.

A relaxáció, mint módszer nagyon alkalmas a lelki, szellemi és testi egyensúly megteremtésére és helyreállítására, valamint arra, hogy egészségesek maradjunk. A relaxáció által oldódik a feszültség, nyugodtak leszünk testileg és lelkileg egyaránt. A mindennapokban a szervezet megtanulja érzelmei egyes folyamatait, és úgy kezeli és irányítja, hogy számára a stresszes, feszült helyzetek könnyebben kezelhetővé váljanak, és minden helyzetben ki tudja majd szűrni a zavaró dolgokat. A készítmény holisztikus szemlélet alapján került összeállításra, a megfelelő relaxáció, a normális érzelmi és lelki állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat tartalmaz.

Adagolás (felhasználás): naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Összetevők: Schizandra sinensis gyümölcs őrlemény, zselatin, citromfű levél kivonat (Melissa officinalis), macskagyökér kivonat (Valeriana officinalis), komló virág kivonat (Humulus lupulus), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid)

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: B6-vitamin: 2,8 mg (NRV 200%), B1-vitamin: 2,2 mg (NRV 200%), Schizandra sinensis gyümölcs őrlemény: 300 mg, citromfű levél kivonat: 120 mg, macskagyökér kivonat: 100 mg, komló virág kivonat: 60 mg. NRV = felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Valeriana alkalmazása gépjárművezetéskor fokozott körültekintést igényel. Fokozhatja a barbiturátok, alkohol és benzodiazepének szedatív hatását.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anna2018. 09. 27.

  jo áron van, rögtön érezhető volt a hatása

  nincsen

Anonim Felhasználó2018. 09. 27.

  Több hasonló termékhez viszonyítva hatásosabbnak érzem, valóban nyugtat, és segít az alvásban.

Anonim Felhasználó2018. 02. 02.

  Régóta használom, nem csak elalvás előtt. Ez vált be nekem a legjobban ideges, szorongó természetem lenyugtatására.

Anonim Felhasználó2017. 12. 13.

  Csak alkalmanként szedem és akkor is csak este,de nagyon jól "kikapcsolja" az agyam.

Anonim Felhasználó2017. 12. 13.

  Csak alkalmanként szedem és akkor is csak este,de nagyon jól "kikapcsolja" az agyam.

St3hen2017. 03. 09.

  Napi egy tabletta is hozza amiit ígér! Én a tervezett elalvásom előtt, kb 2 órával veszem be, sok vízzel

Steve2016. 11. 20.

  Nem csodaszer, de garantáltan segít a minőségibb pihenésben, már nap egy kapszula is

Anonim Felhasználó2016. 09. 30.

  ..könnyedén nyugtat, de nem álmosít nappal.....mellékhatást nem tapasztaltam..

Még több mutatása